GadgetSmartphoneTrends

Gadget trends: cel mai performant smartphone al momentului, din septembrie în SUA şi Germania

LGG2Producătorul de electronice LG lansează smartphone-ul G2 pe două dintre pieţele cheie al companiei, Statele Unite şi Germania. Astfel, începând cu luna septembrie, cel mai performant smartphone al momentului îşi va face intrarea pe piaţa nord americană şi vest europeană, după lansarea oficială din Coreea.

Noul gadget al companiei sud-coreene îşi va face debutul pe piaţa europeană în cadrul târgului IFA 2013, ce se desfăşoară la Berlin între 6 şi 11 septembrie.

LG Electronics România, partener tehnologic al Festivalului Internaţional „George Enescu”

“LG G2 a fost dezvoltat ca un dispozitiv global pentru un public global care  depăşeşte orice alt smartphone prezentat de noi până în prezent. Sunt sigur că diferenţa va fi simţită de către consumatori”, declară  Dr. Jong-Seok Park, preşedinte şi CEO al LG Electronics Mobile Communications Company.

Caracteristicile importante ale LG G2, dezvoltate pe baza cercetării complexe LG asupra stilului de viaţă şi al comportamentului consumatorului, includ un Rear Kez intuitiv şi foarte practic, un display edge-to-edge de 5.2 inci FULL HD IPS cu o margine îngustă şi o baterie de 3000 mAh de lungă durată. LG G2 va fi primul smartphone de pe glob lansat cu tehnologia de vârf din industrie, procesorul Qualcomm Snapdragon 800.

Ce noutăți aduce LG la IFA 2013 de la Berlin

Dotat cu Optical Image Stabilizer (OIS) de 13 MP, LG G2 este capabil să capteze imagini clare chiar şi atunci când este în mişcare sau în lumină obscură. Cu o capacitate de înregistrare video de 1080p, la 60 de fps-uri, a ridicat ştafeta pentru alte    smartphone-uri. Mai mult, LG G2 oferă playback Hi-Fi de 24 biti/192kHz care reproduce calitate de studio pentru sunet, superioară celei CD.

Susţinut de caracteristici hardware puternice, LG G2 oferă o diversitate de  experienţe utilizatorului (UX) şi caracteristici cu valoare practică foarte mare, cum ar fi Answer Me, Plug & Pop, QuickRemote şi GuestMode.

Gadget trends – premieră de la LG Display: cea mai mare rezoluţie pentru un ecran de smartphone

Alte caracteristici:

  • Answer ME răspunde automat după reducerea volumului sunetului de apel în momentul în care telefonul este ridicat către ureche
  • Plug & Pop recomandă automat opţiunile care sunt cel mai probabil folosite când un headset sau un cablu USB sunt detectate
  • QuickRemote permite smartphone-ului LG G2 să controleze de la distanţă toate dispozitivele IR, incluzând televizoare, sisteme Home Thearter, aparate de aer condiţionat, stereo, etc., precum şi să preia setări de la telecomenzi convenţionale şi poate fi personalizat pentru a controla dispozitive multiple folosind layout-uri şi butoane flexibile
  • Guest Mode protejează intimitatea celui ce deţine smartphone-ul, afişând     numai aplicaţii preselectate când telefonul este accesat de alte persoane,  folosind un şablon pentru deblocare secundar

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button