Foto-VideoGadgetTrends

Gadget trends: BenQ lansează în România proiectorul MH740 cu rezoluție Full HD

BenQ MH740BenQ, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe segmentul de lifestyle digital, lansează pe piața locală proiectorul MH740 cu luminozitate și contrast ridicate, rezoluție Full HD și zoom optic 1,5 x pentru a asigura flexibilitatea în instalare în orice tip de încăpere.

Luminozitatea de 4.000 de Ansi Lumeni asigură o proiecție vizibilă chiar și în birourile cu ferestre generoase, în vreme ce contrastul ridicat, de 11.000:1, păstrează profunzimea imaginilor. În modul SmartEco, luminozitatea și contrastul sunt ajustate automat pentru reducerea consumului de energie, iar proiectorul consumă doar atâta lumină cât este necesară pentru a oferi cele mai bune imagini.

Datorită tehnologiei SmartEco, consumul de energie electrică și costurile de întreținere pot fi reduse cu până la 70% prin caracteristicile de economisire dinamică ce nu prejudiciază calitatea imaginilor proiectate. Când nu este activ, proiectorul BenQ MH740 are un consum de energie de 0,5W.

Noul proiector BenQ dispune de zoom optic 1,5x care permite utilizatorului să îl instaleze la o varietate de distanțe față de ecran, dar și în unghiuri diferite, astfel încât utilizarea acestuia să nu reprezinte o provocare în niciun tip de cameră, nici din punctul de vedere al dimensiunii camerei, nici din cel al luminozității. Controlul proiectorului se poate realiza prin rețeaua LAN cu ajutorul pachetului software CrestronRoom View®şi PJ-Link. Astfel, administratorii de infrastructură IT au accest complet, de la propriul birou, la toate funcțiile proiectorului.

Totodată, proiectorul BenQ MH740 încorporează caracteristici dedicate utilizării în sălile de clasă sau săli de conferinţe mari. Astfel, proiectorul vine echipat cu modul Eco Blank, ce permite profesorilor să închidă instant proiecţia pe ecran, de la un singur buton de pe telecomandă, atunci cand au nevoie, de exemplu, să redirecţioneze atenţia elevilor spre ei. Totodată, proiectorul detectează automat dacă sursa de semnal dispare câteva minute și oprește alimentarea cu energie electrică, oferind posibilitatea profesorului să reia proiecția în aproximativ 90 de secunde cu ajutorul funcției Instant Restart. Când este în stand-by, proiectorul poate fi utilizat ca înlocuitor al unui sistem audio.

BenQ MH740 este construit cu cea mai recentă tehnologie DLP® pentru a suporta funcţionalitatea 3D prin HDMI v1.4a, ceea ce permite şcolilor să ofere elevilor o experienţă completă, prin folosirea ochelarilor 3D activi pentru vizionarea conţinutului 3D redat de playerul blu-ray.

Disponibilitate

Noul proiector BenQ MH740 este disponibil prin partenerii autorizati BenQ din România (Darer, IT Direct, MGT Educational, Network One Distribution) la un preț estimativ de 6.499 lei.

Corporația BenQ este un furnizor global de soluții și tehnologii. Portofoliul corporaţiei cuprinde produse și tehnologii integrate, de la proiectoare digitale, monitoare, ecrane interactive de format mare, camere fot digitale și camere video, dispozitive mobile de calcul, precum și soluții de iluminat.

Grupul BenQ are un rulaj anual de  peste 20 de miliarde de dolari şi este format din peste 15 companii independente care operează în mai mult de 30 de țări în industrii variate și se bazează pe o forță de muncă formată din peste 100.000 de angajați.

BenQ MH740_1

BenQ MH740_2

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button