GadgetTrends

Gadget Trends: BenQ Joybee GP 3, noul mini-cinematograf mobil

benqjoybee-gp216Noul gadget BenQ GP3, cu sistem de andocare pentru iPhone, este noul mini-cinematograf mobil, ce poate fi utilizat atât în prezentările de business, cât şi pentru a aduce un plus de distracţie petrecerii, având o greutate de numai 0,5Kg. Proiectorul dispune de opţiunea Wireless Streaming, ce permite conectarea la orice sursă de semnal wireless (Windows, MAC, iOS, Android, smartphone, tabletă, NAS, DLNA), astfel încât proiecţia poate fi făcută instantaneu, odată ce dispozitivele au fost sincronizate.

Două difuzoare de 2W, echipate cu tehnologia SRS WOW HD, asigură sunete de calitate, fără a mai fi nevoie să conectaţi neapărat proiectorul la un sistem de sunet extern. Calitatea HD a proiecţiei completează experienţa de vizionare oferită de BenQ Joybee GP3.

Cu ajutorul funcţiei Stream to Me, puteţi proiecta direct din smartphone sau din tabletă. De asemenea, noul proiector oferă posibilitatea de a proiecta imagini, filme sau documente direct de pe cardul SD sau stick-ul USB pe care acestea au fost stocate sau chiar din memoria internă a proiectorului.

BenQ Joybee GP3 este echipat cu o sursă de proiecţie 3xLED cu luminozitate de 300 ANSI Lumeni, cu o durată de viaţă de până la 20.000 de ore. Există posibilitatea adaugării şi a unei bateria externe de 65W care asigură un plus de autonomie, pentru proiecţii în cele mai neconvenţionale spaţii.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button