GadgetSmartphoneTrends

Gadget rumors: cum va arăta smartphone-ul Amazon?

amazon phoneScriam recent despre zvonurile care înconjoară cel mai nou proiect al Amazon – şi care i-ar asigura intrarea în liga producătorilor de telefoane mobile – însă, se pare că o parte dintre informaţii încep să se adeverească.

Site-ul de ştiri BGR afirmă că a găsit fotografiile primului smartphone Amazon. Dacă la prima vedere vi se pare că este puţin cam urâţel sau vă aduce aminte de vreun alt telefon, nu vă lăsaţi pradă acestui gând. Se pare că telefonul este protejat de o carcasă care ascunde designul propriu-zis de ochii iscoditori ai lumii.

Partea bună e că se pot vedea câteva detalii ale telefonului chiar şi cu acea carcasă.

Gadget rumors: smartphone-ul Amazon cu şase camere va fi lansat în vară?

Aşa că, la prima vedere, smartphone-ul Amazon are nu una, ci 5 camere frontale (şi încă una pe spatele carcasei), precum şi 3 butoane care par a fi pentru controlul volumului şi pentru pornirea lui.

Ecranul pare tot de 4,7 inci, la fel cum se speculase iniţial, şi pune telefonul Amazon pe aceeaşi treaptă cu modelele Motorola.

Revenind la cele şase camere, informaţiile sunt că doar două sunt de fapt camere pentru fotografii – cea de pe spate, în mod tradiţional, şi doar una dintre cele 5 din faţă. Celelalte patru ar face parte dintr-un feature unic până în acest moment: o interfaţă 3D. Deci, cele patru camere ar ajuta gadgetul să urmărească pozişia capului utilizatorului, permiţând vedere 3D fără ochelari speciali din orice unghi (se pare că de fapt ar fi senzori infraroşu).

În plus, gadgetul ar mai avea 2GB de RAM, un procesor Qualcomm Snapdragon şi ecran de 720 de pixeli, din nou, similar cu Moto X.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button