BusinessCompanii

François Pétry, Holcim: vom reveni pe profit la final de 2014!

demonstratie-beton-autocompactant-holcim-2François Pétry, directorul general al Holcim a declarat, ieri, în cadul unei conferințe de presă, că pentru 2014 estimează o cifră de afaceri asemănătoare, poate chiar în creștere ușoară în comparație cu anul 2013. Pétry a mai spus că anul acesta, compania pe care o conduce va reveni pe profit.

„Vremea bună de la începutul anului ne-a ajutat. Am fost implicați și în câteva proiecte imobiliare mari precum Bucharest One și Mega Mall, iar acest lucru a compensat lipsa lucrărilor de infrastructură”, a detaliat François Pétry.

Aflat în plin proces de fuziune cu Lafarge, Holcim România, unul dintre cei mai importanţi producători de ciment, betoane şi agregate, a lansat o nouă gamă de betoane speciale EX3 – Excelența la cub, concepută pentru cele mai inovatoare proiecte de construcţii.

Gama EX3 cuprinde betoane special concepute pentru a răspunde provocărilor pe care le aduce viitorul în construcții, fie că vorbim de clădiri de sute de metri înălțime care au nevoie de betoane de înaltă rezistență, de beton greu, ce poate fi folosit ca scut împotriva radiațiilor, de beton special conceput pentru a drena apele pluviale sau de betoane decorative. Gama EX3 este împărțită în trei categorii:

  • EX3 Performance – betoane speciale performante (beton autocompactant, beton de înaltă rezistență, beton drenant, etc.)
  • EX3 Estetica – betoane speciale decorative (betoane amprentate, colorate, cu agregate aparente, șlefuite)
  • EX3 Concept – betoane speciale adaptate unor nevoi specifice

„Prin noua gamă de betoane speciale, Holcim vine în întâmpinarea unor nevoi existente pe piață, pregătindu-ne în același timp să răspundem și provocărilor de mâine. Arhitecții și proiectanții creează clădiri tot mai neconvenționale, iar noi suntem aici pentru a le oferi produsele și soluțiile de care au nevoie. Gama de betoane EX3reprezintă modul în care noi vedem viitorul în construcții. Cu gama de betoane Ex3, știm din ce este construit viitorul”, a adăugat directorul general al Holcim România.

Prin lansarea noii game de betoane speciale, EX3, Holcim România oferă astfel soluții de calibru pe piața construcțiilor, pentru arhitecții și dezvoltatorii clădirilor moderne, dar și pentru cei care își doresc o construcție aparte, care necesită o soluție tehnică nouă sau integrarea unui anumit nivel de sustenabilitate.

Segmentul de betoane Holcim este prezent în România de 13 ani, având 14 stații ecologice de betoane. Pe parcursul celor 13 ani s-au livrat peste 5 milioane de metri cubi de beton, cu care s-au realizat peste 22,000 de proiecte: infrastructură, proiecte rezidențiale, clădiri de birouri, centre comerciale, clădiri civile, printre care se numără Sky Tower București, Metrou magistrala 5 București, reabilitarea Primăriei Capitalei, Floreasca Business Center, Floreasca Park, tronsoane de autostradă, drumuri naționale, județene și locale.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button