BusinessCompanii

Flanco lansează flancointeractiv.ro, o platformă cu informații, tutoriale și review-uri

Flanco lansează www.flancointeractiv.ro, o platformă de comunicare online, care își propune să devină prima destinație virtuală pentru consumatorii de produse electro-IT, oferind informații, tutoriale și review-uri despre cele mai noi produse și tehnologii. Platforma este modalitatea prin care Flanco va comunica într-un limbaj editorial, accesibil și prietenos beneficiile pe care le aduc cele mai noi tehnologii din industrie.

Platforma Flanco a necesitat o investiție inițială de aproximativ 20.000 de euro și susține strategia Flanco de a deveni retailerul preferat al românilor, prin capacitatea de a oferi mai mult decât produse, și anume prin oferirea de consultanță pentru integrarea tehnologiilor în viața de zi cu zi a fiecărui consumator.

www.flancointeractiv.ro s-a născut din pasiunea pentru electro IT și este în același timp un prieten, un consultant, dar și o sursă accesibilă de informare și educare a consumatorilor de tehnologie. Prin această platformă ne apropiem de consumatori și de cerințele lor, deoarece vom oferi consultanță specializată nu doar în magazine, ci și în mediul online. Experiența plăcută de shopping din magazinele Flanco va fi completată cu sfaturi prietenești online, cu tutoriale video, cu articole explicative și cu multă informație relevantă din domeniul electro-IT”

Marina Zara, Marketing Motor Flanco.

Dinamica pieței și multifuncționalitatea produselor electronice și electrocasnice au determinat Flanco să opteze pentru crearea unui platforme interactive online al cărei concept inovator și secțiuni special create sunt de ajutor atât pentru cei care își planifică achiziționarea de produse noi, cât și pentru cei care le-au achiziționat deja, dar au nevoie de sfaturi de utilizare sau informații suplimentare. Datele din piață indică o creștere accentuată a vânzărilor de produse cu specificații tehnice complexe, din segmentul de tehnologie premium, care trebuie explicate cât mai accesibil, pentru ca utilizatorii să poată beneficia cu adevărat de toate funcțiile acestor produse.

www.flancointeractiv.ro va ajuta întreaga industrie electro-IT din România să traducă funcțiile complexe ale electronicelor și electrocasnicelor de ultimă generație în beneficii ale produselor din casa fiecărui consumator.

Conținutul www.flancointeractiv.ro  va fi îmbogățit continuu  cu informații noi pentru cele patru secțiuni principale: Viața cu Flanco, Noutăți, Tutoriale și Reviews. Articolele vor aborda teme dintre cele mai diverse, de la cum se conectează un laptop la un smart TV, cum se utilizează cele mai noi aplicații de telefonie mobilă, cum se programează un cuptor cu rețete presetate sau cum se curăță corect un espressor de cafea și până la destinații de vacanță și tendințe în designul interior.

Pentru platforma www.flancointeractiv.ro Flanco a colaborat cu agenția Tribal DDB – pentru web design, execuție și implementare și cu agentia Antonescu PR & Consulting – pentru management de conținut.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button