Parenting

Finala UEFA Champions League, transmisă 3D de Dolce Sport

1. Ochelari 3D - Încă de la primele filme 3D care au intrat în cinematografe în 1950, telespectatorii au fost obligați să poarte un fel de ochelari, în scopul de a experimenta efectele tridimensionale. Dar dacă vedem tendințele recente, există un număr de soluții gratuite disponibile pe piață, care pot înlocui ochelarii 3D.

Finala UEFA Champions League este transmisă de Dolce Sport, pentru prima dată în România, în format 3D. Finala celei mai importante competiții fotbalistice inter-cluburi la nivel european este transmisă în direct, în format 3D, în cadrul unui eveniment organizat pentru clienții Romtelecom. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 25 mai, la Cinema City Cotroceni. Joi, 23 mai, vor fi anunțați cei 50 câștigători dintre clienții Romtelecom care s-au înscris la concursul desfășurat pe pagina de Facebook a Dolce Sport.

Finala UCL poate fi urmărită în direct, de acasă, de toți clienții Dolce Sport, atât în format HD și SD, cât și în format 3D de către cei care dețin televizoare 3D full și decodoare HD. De asemenea, finala va putea fi vizionată  și de către clienții NexGen care dețin abonamente de televiziune digitală.  Aceasta transmisiune 3D este un experiment unic pentru Romtelecom, care va dura pe parcursul a peste 3 ore, în care se va desfășura finala UCL și va putea fi urmărită pe canalul creat special și exclusiv pentru acest eveniment, denumit Dolce Sport 3D.

În cea de-a șasea finală desfășurată pe Wembley Stadium se întâlnesc anul acesta, pentru prima dată în această fază a competiției, două echipe germane: Borussia Dortmund și Bayern Munchen. În semifinale ele au eliminat marile favorite Real Madrid și FC Barcelona.

Spotul TV dedicat finalei UCL, disponibil aici, transmite pasiunea, bucuria, acțiunea, drama și suspansul marii finale. Microbiștii care vor participa la evenimentul în format 3D vor avea parte și de un decor care îi va face să trăiască atmosfera incendiară de pe Wembley Stadium, ca și cum s-ar afla în tribune.

Prin acest eveniment, Dolce Sport își continuă promisiunea facută românilor de a le oferi conținut sportiv de cea mai bună calitate, spectacol adevărat și o experiență TV memorabilă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button