FashionTrendsUncategorized

Cum sa-ti innoiesti garderoba de vara cu bani putini

haineVrei să dai refresh garderobei de vară? Poți face asta cu bani puțini! Experții PayPal au analizat produse prezente în mai multe magazine online pentru a găsi cele mai accesible opțiuni care să le ajute pe femei să fie elegante și sexy cheltuind cât mai puțini bani.

Vara s-a instalat deja în drepturi, iar acesta este sezonul în care ajungem la concluzia că garderoba noastră are nevoie să fie împrospătată. Desigur, de cele mai multe ori ne facem o sumedenie de griji în legătură cu costurile implicate de o sesiune de shopping. Pentru că ținutele unei femei sunt alese în funcție de situație, înnoirea garderobei poate viza hainele destinate mersului la serviciu, îmbrăcămintea de zi cu zi ori ținutele pentru mers în oraș sau în cluburi.

Vara la serviciu

Indiferent de profesie, hainele pe care le porți atunci când mergi la muncă trebuie să indice clar că ești la serviciu, să te ajute să ai o imagine profesionistă, dar să nu-ți ascundă șarmul.

office with a twistBluze, fuste, pălării, genți, sandale și accesorii sunt doar câteva dintre produsele care intră în “arsenalul” ținutei de serviciu.

O opțiune pentru job e varianta “office with a twist”, pe care o poți gasi pe Everything5pounds.com: top simpatic, asortat cu fustă nude sau neagră sau rochie (lungă sau scurtă, dupa cum preferi), la care se adaugă pantofi confortabili sau sandale, o pălărie sexy și o geantă și ești pregătită! Și, la un calcul simplu, rezolvi problema hainelor “de mers la munca” cu circa 30 de euro. Dacă mai adaugi la outfit și niște brățări sau un set de accesorii, urci la 35 -40 de euro, adică undeva la 160-170 RON. Și, trebuie să recunoaștem, nu poți cumpară din magazinele offline o ținută completă pentru serviciu la prețul ăsta, nu-i așa?

Ținute casual pentru momente fără griji

haine

Ținutele casual ne salvează de multe ori atunci când ne grabim să mergem fie la alergat, fie la piață ori la magazinul din colț.

Astfel, am făcut adunarea și am constatat că o ținută lejeră ajunge undeva la 15 euro (pantaloni largi sau colanți , tshirt/top și balerini / sandale). Dacă mai adaugi la selecție și o geantă, constați că poți plăti circa 20 de euro pentru un outfit casual complet, pe care îl poți purta cu success în mai orice ocazie.

Haine pentru oraș sau pentru mers în club?  

colors for clubSerile de vară stimuleaza apetitul pentru plimbări, ieșiri la terasă și mers în cluburi.

Și, de fiecare dată când ies în oraș cu prietenii, la terasă sau la dans în club, femeile fac un statement în materie de fashion și o sumedenie de eforturi pentru a arăta uimitor.

Cu circa 15 euro poți achiziționa un outfit pentru clubbing sau pentru a ieși cu prietenele la terasă: o rochie care face capetele să se întoarcă, sandale sau pantofi cu toc înalt care să-ți pună în valoare picioarele și un plic sau o geanta în care să-ți poți ține smartphone-ul, banii, cheile, dar și kit-ul de urgență (gloss, fard, rimel).

Într-un final, la plajă

Serviciul cu tot ce înseamnă el rămâne undeva în urmă în momentul în care începe vacanța și ești în tren, mașină sau avion, în drum spre mare, pregătită să te întâlnești cu valurile și nisipul din nou. Și, desigur, mersul la mare are nevoie de propria ținută: costumul de baie ascuns fie sub o rochie lungă și vaporoasă, fie sub pantaloni scurți și tricou, completat cu sandale ușor de purtat sau flip flops, o geantă mare și încăpătoare și o șapcă sau pălărie care să te protejeze de soare. Experții PayPal  au găsit toate componentele acestei ținute de plajă pe Everything5pounds.com (de la pantofi la costume de baie, rochii, accesorii sau genți) și Lightinthebox.com (costume de baie sexi pentru circa 15 euro, rochii drăguțe și genți, dar și tot felul de cosmetice, ochelari de soare și pălării).

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button