Parenting

Filmul MAMAIA, un vis împlinit pentru micul actor Tudor Roşu – galerie foto

După scurta apariţie din filmul Ho Ho Ho 2: O loterie de familie, puştiul Tudor Roşu revine pe marile ecrane cu un rol pe care şi l-a dorit foarte mult, acela de nepot al consacratei actriţe Stela Popescu, în comedia românească MAMAIA, care poate fi vizionată acum în cinematografele din toată ţara.

Deşi a filmat pentru MAMAIA o singură zi, pentru Tudor, care şi-a pierdut ambele bunici când abia împlinise vârsta de 3 ani, rolul de nepot a fost ca un vis împlinit. „Am luat-o în braţe mult pe doamna Stela…aşa am simţit, cum eu n-am avut bunici!”, afirmă răspicat micuţul.

În comedia MAMAIA, Tudor Roşu are ocazia să joace alături și de alte nume mari ale scenei românești, precum: Valentin Teodosiu, Adrian Văncică și Ion Dichiseanu, dar și cu numeroși actori din generaţia tânără ca Paul Diaconescu, Mădălina Anea, Cosmin Natanțicu și Cătălin Neamțu. În ceea ce privește echipa din spatele camerei, Alma Bacula este cea care a produs comedia MAMAIA, un film regizat de Jesus Del Cerro, cu o imagine semnată de Viorel Sergovici, scenariul aparținându-i lui Collin J. Blair, după o idee de Bogdan Mirică.

În timp ce alţi copii de vârsta lui nu au pasiuni foarte clar stabilite, Tudor Roşu, la cei 8 anişori ai săi, ştie de mult timp că este îndrăgostit de lumea cinematografiei. Exact ca un adult conştiincios, piciul a învăţat să scape de emoţii şi de tracul din faţa camerelor de filmat urmând cursurile de film şi televiziune de la „Şcoala micilor vedete”. Acela a fost primul contact cu o carieră de actor, pe care este hotărât să o urmeze.

Tudor Roşu şi Stela Popescu deschid seria de aventuri amuzante şi planuri buclucaşe ale bunicii Matilda în MAMAIA, un film distribuit de MediaPro Distribution, din 19 aprilie, în cinematografe.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button