Going OutLife&StyleUncategorized

Fetelor, vreți să vedeți cum arată Orașul Bărbaților? – Galerie Foto

Orasul Barbatilor (28)Parcarea centrului comercial Băneasa Shopping City se transformă, intre 24-26 mai, în hot spot-ul momentului pentru iubitorii de mașini și motociclete. Vizitatorii vor putea admira și testa cele mai noi, mai puternice și inovatoare modele de autoturisme ale producătorilor de top. În plus, cei dornici de senzații tari vor putea asista la demonstrația de off-road driving din zona Drive-in, pe 25 și 26 mai, între orele 10:00-22:00.

Evenimentul vedetă al primului weekend dedicat bărbaților a fost saltul uimitor al campionului mondial la Precizia Aterizării, Alexandru Nicolau, de la o altitudine de 3000 metri direct pe o monedă de 5 bani, așezată în mijlocul Arenei H2O din parcarea centrului comercial Băneasa Shopping City.

De asemenea, între 17 și 26 mai, în Orașul Bărbaților, vizitatorii sunt așteptați să ia parte la provocările din cele 5 zone create în funcție de pasiunile masculine: Rafinament – unde pot descoperi cele mai noi tendințe în moda masculină, Risc – unde pot admira noul model Harley Davidson și își pot testa norocul la cornerul Jack Daniel’s cu partide de Poker și Black Jack, Emoție – în cadrul căreia părinții și copiii pot lua parte la activități distractive, Control și Aventură – unde îi așteaptă camionul Dakar Dementor încărcat cu motociclete KTM și unde curajoșii pot sări pe salteaua H2O.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button