BrandFashion

Fe[Male] by Mirela Fraser a lansat colectia Emotional Intelligence

Mirela Fraser (22)Fe[Male] by Mirela Fraser a lansat colectia Emotional Intelligence in cadrul celui mai asteptat eveniment din industria de fashion din Romania – Avanpremiere 12. Colectia este o reinterpretare a tiparelor prin juxtapunere de forme geometrice, manipulari indraznete de material si accesorii incorporate. Piesa dupa piesa, atent combinate reusesc sa formeze  arhitectura unui oras alb si  invaluit de emotie.

Interactionam cu emotiile noastre. Construim lumea in jurul nostru. Ne-o imaginam asa cum dorim. Interactionam cu alti oameni. Simtim..sau nu. Ne ranim, ne indoim, ne conformam, ne topim, ne rupem, ne construim, ne pliem. Schimbam lucruri constant.Totul este miscare. Hainele sunt expresia emotiilor noastre. Si femeia Fe[Male] este intotdeauna LIBERA, este frumoasa, imprevizibila, astfel este noua noastra colectie.

Mirela Fraser – designer

Colectia Emotional Intelligence propune 20 modele, majoritatea din doua piese pentru a lasa libertatea  de a combina forme si sentimente. O asociere de materiale naturale, de vara, flexibile si usor de purtat precum: neopren de bumbac, tyvek, organza plisat, paiete, voal cut-out.

Asa cum a spus Coco Chanel, “Moda este Arhitectura”, Mirela Fraser adauga “… si pura inteligenta emotionala!

Mirela Fraser este un designer roman autohton. Pasiunea fata de design si croitorie a fost, pentru ea, o pasiune innascuta si intretinuta permanent de curiozitatea si perseverenta ei, ce o caracaterizeaza dintotdeauna. Background-ul in lumea modei se extinde de la realizarea de tipare pentru o fabrica de textile si pana la stilism de reclame si filme, dobandind astfel o experienta de mai bine de 7 ani, care o aduce astazi in fata unui public al ei, pe care il indrageste si care o apreciaza deopotriva. Partea tehnica a design-ului a constituit pentru ea punctul de plecare, urmand cursuri de tipare la Atena si reinventandu-se permanent.

Fe[Male] este brandul care ii transpune personalitate colorata, frumoasa, intensa, lipsita de constrangeri, de inhibitii. Sub umbrela Fe[Male], Mirela creeaza atat haine de femei, cat si de barbati (male & female), considerand lumea sa de creatie o “lume de dihotomii voluntare,de barbati si de femei, de asocieri neasteptate. Un mozaic de androgenitate, o androgenitate a ideilor, a senzatiilor, a sexualitatilor”, dupa cum spune ea.

Pe piata de moda din Bucuresti, Fe[Male] a reusit sa isi castige un teritoriu al sau, bine meritat si sustinut cu multa munca, devotament, sinceritate. Construim costume de reclame, videoclipuri muzicale si filme de pe piata romaneasca, dar nu numai si suntem deschisi custom-made-ului, care ne ajuta foarte mult in a ne intelege si cunoaste publicul.

Colecția CREPUSCUL a fost destul de admirata de toată lumea, a fost purtata cu încredere și a avut un impact chiar și pe street style asa cum se arată în Vogue Brazilia, Spania, L’Officiel, Marea Britanie Telegraf și numeroase bloguri în timpul săptămânii modei de la Paris în septembrie 2012!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button