BrandFashionTrends

Fashion trends: noutăţile toamnei de la H&M

H&MMult aşteptata Paris Show Collection, ediţie limitată, a lanţului de fashion H&M, va fi disponibilă în România începând cu data de 5 septembrie.

Creată special pentru a fi prezentată pe podiumul faimosului eveniment Paris Fashion Week, noua colecţie a retailerului suedez de modă îmbină o serie de stiluri cu influenţe dramatice şi piese decorative, perfecte pentru a crea un look feminin.

Astfel, de joi, 5 septembrie, Paris Show Collection va di disponibilă în magazinele H&M din BăneasaShoppingCity, Afi Palace Cotroceni şi UnireaShopping Center.

Totodată, celebrul model internaţional Gisele Bundchen este imaginea noii colecţii de toamnă a retailerului de modă, campanile publicitare realizate alături de supermodelul brazilian urmând să fie difuzate pe TV începând cu 12 septembrie.

Don’t let fashion go to waste! H&M ne îndeamnă să colectăm hainele uzate

Nu în ultimul rând, o colecţie specială Mauritz Archive, va fi lansată până la finalul acestei luni pentru bărbaţi. Inspiraţia acesteia vine din arhiva magazinelor Mauritz Widfors, “M”-ul din H&M.

Retailerul Hennes&Mauritz (H&M), unul dintre cele mai apreciate branduri de îmbrăcăminte din ţara noastră, deţine peste 2.900 de magazine în 51 de ţări.

Compania a deschis primul magazin în România la finalul lunii martie 2011. În doi ani, grupul suedez H&M ajuns la o reţea de 23 de magazine la nivel local şi vânzări de 74 milioane de euro în anul fiscal 2012.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button