FashionTrends

Fashion Days lansează prima aplicație mobilă a unui fashion retailer online din România

Trendul gadgeturilor i-a cuprins si pe cei dela Fashion Days, lider pe piaţa cluburilor de cumpărături online pe segmentul fashion & lifestyle în România și în Europa Centrală și de Est, care au lansat deja o aplicație mobilă pentru iPhone. Fashion Days este primul retailer de fashion online din România care oferă clienților posibilitatea de a se bucura de o experiență plăcută și confortabilă de shopping, direct de pe dispozitivul lor mobil.

Cu preocuparea continuă de a promova inovația, Fashion Days vine în întâmpinarea stilului de viață dinamic al consumatorilor actuali, odată cu lansarea aplicației pentru iPhone. Cele mai renumite branduri de fashion vor fi acum accesibile în mișcare. De asemenea, clubul de shopping își propune să crească interacțiunea cu consumatorii și să îmbunătățească permanent experiența de shopping, oferindu-le acestora un proces de cumpărare rapid și facil.

Într-o perioadă în care cumpărăturile online sunt în plină expansiune, Fashion Days este primul retailer online de fashion și lifestyle  care a lansat în România aplicația pentru iPhone. Este o modalitate prin care facem shoppingul online chiar și mai confortabil și le oferim consumatorilor încă o ocazie să își cumpere articolele lor preferate. Numărul comenzilor plasate de pe smartphone în ultima lună depășește 15 procente din numărul comenzilor Fashion Days România. Ne așteptăm ca în următorii ani acest procent din vânzări să crească rapid.”

Cristina Popa, Country Manager Fashion Days România.

Aplicaţia pentru mobil iOS Fashion Days este intuitivă şi foarte uşor de utilizat. La fel ca în magazinul online, principalele categorii de produse – Femei, Bărbaţi şi Pentru casă, sunt disponibile şi în meniul aplicaţiei.  Sistemul prin care se plasează comanda este foarte rapid şi uşor de folosit. Aplicaţia este deja disponibilă în App Store şi poate fi descărcată gratuit de către fiecare utilizator.

Fashion Days este cel mai mare club privat de shopping online din România și Europa de Est. Prezent în Cehia, Bulgaria, Ungaria, Slovenia, Slovacia, Polonia, Letonia, Estonia, Lituania și România, Fashion Days oferă celor 4 milioane de membri experiențe de shopping inteligent facilitând accesul la cele mai dorite produse de modă și lifestyle. Fashion Days îmbogățește viețile consumatorilor săi, oferindu-le zilnic peste 1.500 de noi produse cu care îi ajută să își dezvolte stilul personal.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button