Life&Style

Exploziile şi hohotele de râs se ţin lanţ în Greu de pensionat 2

afis_Red2rCei mai neobosiţi şi periculoşi agenţi secreţi pensionaţi revin în forţă cu o misiune de importanţă mondială, o echipă mai numeroasă şi comedie din plin în Greu de pensionat 2, un film distribuit de MediaPro Distribution, în toate cinematografele din ţară, începând cu 2 august.

Expansiva brigadă din prima parte a seriei, alcătuită din Bruce Willis, Mary Louise Parker, John Makovich şi Helen Mirren, este acum completată cu apariţiile senzaţionale ale maestrului Anthony Hopkins şi ale seducătoarei Catherine Zeta-Jones.

Câştigătoare a unui Premiu Oscar, actriţa Helen Mirren vorbeşte cu încântare despre personajele amuzante şi atipice din Greu de pensionat 2: „Ceea ce mi se pare spectaculos la aceste personaje este faptul că, deşi au o viaţă cu totul ieşită de comun, aceştia au tot felul de probleme comune, pe care le abordează cu aceeaşi stângăcie ca oricare dintre noi”.

Frank Moses (Bruce Willis) este salvat din ghearele unui asasin plătit de fostul său coleg Marvin (John Malkovich), care şi-a înscenat propria moarte pentru a nu fi pus în pericol. Cei doi bărbaţi, alături de prietena lui Frank, Sarah (Mary Louise Parker), pornesc într-o călătorie prin lume, cu scopul de a descoperi secretul din spatele proiectului Nightshade, dar şi motivul pentru care acesta este dorit de toate guvernele de pe planetă.

Pentru Sarah aceasta este ocazia perfectă pentru a intra definitiv în gaşca foştilor agenţi CIA, în timp ce pentru Frank devine tot mai greu să-i rămână fidel, atunci când o fostă iubită (Catherine Zeta-Jones), asasin plătit de ruşi, îşi face apariţia şi îi face insistent avansuri.

Cu o distribuţie de excepţie şi acţiune cât să-ţi taie respiraţia, filmul Greu de pensionat 2 este distribuit din 2 august, în premieră, în cinematografe.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button