GadgetTrends

Evolio sărbătorește Halloween-ul și oferă ”prețuri de speriat”

foto halloweenEvolio intră în atmosfera sărbătorii de Halloween și sperie prețurile pentru unele dintre cele mai dorite produse ale companiei. Reducerile de preț ajung până la 30% din prețurile de listă în această săptămână.   

În intervalul 27 octombrie – 2 noiembrie Evolio sărbătorește Halloween-ul și oferă posibilitatea celor interesați să beneficieze de ”prețuri de speriat” pentru cele mai populare produse ale companiei. Astfel, tableta Evolio X10 Fusion are un preț redus cu 150 de lei, fiind disponibilă la 749,90 lei.

Tableta convertibilă X10 Fusion, cu procesor Quad-Core la 1,4 GHz, ecran HD Super IPS, de 10,1 inchi, sunet Stereo și autonomie sporită, este partenerul de încredere la birou și, în același timp, dă sartul distracției. Cu un design elegant, din aluminiu, ușor de transportat, tableta convertibilă X10 substituie cu ușurință funcțiile unui notebook.

Tableta cu GPS Evolio Mondo 3G este în această perioadă la cel mai mic preț oferit de companie până în prezent, disponibilă la 379,90 lei. Tableta poate rula diverse aplicații simultan, având un procesor Dual Core la 1,3 GHz, 1GB de memorie RAM și 8GB Flash. Funcțiile 3G și GPS o transformă în partenerul de încredere în orice excursie, oferind o localizare exactă în spațiu.

Alte produse aflate în promoție sunt tabletele Quattro 3G, cu și fără hartă de navigație Full Europa, Aria 9.0 și Evolio X10. Smartphone-urile dual SIM Evolio X6 și ONYX fac, de asemenea,  parte din această campanie, alături de sistemul de navigație Preciso Pro HD și alte accesorii.

Campania de Halloween este valabilă în magazinele Evolio din București, Iași, Cluj și Timișoara și online, pe www.evolioshop.com, în limita stocului disponibil. Oferta completă din cadrul promoției este disponibilă la http://www.evolioshop.com/ro/reduceri-halloween.html.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button