BusinessCompanii

Entersoft Romania isi extinde reteaua de parteneri

gadget IT-internet-technologyFurnizorul de solutii software de business Entersoft Romania, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de profil, demareaza un program national de extindere a retelei de parteneri pentru a obtine o acoperire teritoriala cat mai buna si pentru a fi mai aproape de clientii companiei.

Programul include cursuri de pregatire, sprijin dedicat in procesul pre si post vanzare, beneficii comerciale avantajoase, acesta fiind deja validat in alte tari unde compania este prezenta, precum Grecia, Bulgaria, Cipru sau Arabia Saudita.

“In regiune, compania Entersoft are peste 80 de parteneri activi. De la inceput, am mizat foarte mult pe astfel de programe si ne dorim sa construim o relatie puternica si de incredere cu toti partenerii nostri. Intr-o piata dinamica asa cum este cea din Romania, transformarile continue si parteneriatul cu Entersoft inseamna mai multe oportunitati de afaceri pentru companiile prezente in programele noastre de parteneriat“, mentioneaza Cristi Cozic, Country Manager Entersoft Romania.

Toate companiile partenere Entersoft Romania beneficieaza de cursuri de training si certificari tehnice, instrumente personalizate de marketing, vanzari si consultanta tehnica in vederea implementarii si supervizarii cu succes a solutiilor companiei. Atat companiile aflate la inceput de drum, cat si partenerii cu o istorie mai indelungata in piata locala, beneficiaza de acelasi tratament avand posibilitatea sa isi dubleze cifra de afaceri alaturi de Entersoft Romania.

“Programul nostru de parteneriat are un obiect clar: sa ne sustinem partenerii in dezvoltarea unor proiecte complexe, oferind clientilor finali o platforma avansata de tip ERP – CRM – Mobile – eCommerce, usor de personalizat pentru a oferi cele mai bune rezolvari la solicitarile fiecarei companii“, continua Cristi Cozic.

Anul trecut, partenerii Entersoft au implementat in tara solutiile Entersoft Business Suite si Entersoft Expert la companii din zona de distributie si servicii.

In 2013, Entersoft Romania a inregistrat o crestere cu 80% a cifrei de afaceri, compania ajungand la un venit de peste 630.000 de euro.

La nivel loca, firma este prezenta din 2008 si este subsidiara a companiei Entersoft S.A. cu sediul in Grecia. Portofoliul de clienti numara companii precum JTI Romania, Editura Litera International, Eolenvest, Grupul Editorial Corint, Heveco, elefant.ro, Gittanos Company, Best Distribution, CaliVita, APT Resources, Interallis Chemicals, MAP, Mobifin.

Certificata Microsoft Gold Partner, Entersoft asigura clientilor sai solutii software localizate, dezvoltate pe baza celor mai noi inovatii ale tehnologiei Microsoft .NET. Toate produsele companiei sunt adaptate pentru a oferi beneficii de business substantiale clientilor din diverse industrii care doresc sa eficientizeze si sa optimizeze intreaga activitate a companiei, pornind de la back-office, pana la contabilitate, finante, cashflow management, procesarea comenzilor, gestionarea achizitiilor si productiei, automatizarea fortei de vanzari mobile si multe altele.

Entersoft S.A., cotata pe piata financiara secundara de la Atena, mai este prezenta in Bulgaria, Cipru, Serbia si Arabia Saudita.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button