BeautyLife&StyleUncategorized

Enigma, noul parfum Roja Parfums, la MADISON absolute beauty

Enigma pour femme“Misterul numelui m-a inspirat să creez un parfum care să aibă diverse semnificaţii pentru fiecare persoană. Deși este un parfum foarte bine conturat, el poate reda mesaje ambigue”, spune Roja Dove.

Roja Dove, creatorul Roja Parfums, este un maestru parfumier, unul dintre nasurile cele mai faimoase din lume, academician si istoric al parfumurilor, dar si autor.

Lui Roja Dove i-a fost acordat in anul 2000 prestigiosul premiu Gordon Whitehead. Acesta se ofera an de an unei personalitati deosebite care aduce o contributie semnificativa industriei de cosmetice. Avand o experienţă exceptionala, un rol decisiv in parfumeria de lux, pasiune si carisma, Dove s-a remarcat pe plan mondial si datorita discursurilor si prelegerilor sale despre domeniul parfumurilor, gazduite de Muzeul Victoria si Albert sau Muzeul de Stiinta din Londra si Muzeul de Arte Frumoase din Boston.

La MADISON absolute beauty vă sunt oferite parfumuri exclusiviste, parfumuri de nişă, parfumuri rare, esenţe de cameră şi numeroase produse cosmetice preţioase. Liniile MADISON întrunesc întotdeauna cele mai înalte standarde ale artei tradiţionale, măiestriei parfumeriei, geniului, ale modernismului şi ale talentului creator. MADISON se numără printre primii care aduc lansări sezoniere ale celor mai noi apariţii în domeniul parfumeriei de nişă.

NOTE DE TOP – BERGAMOTĂ

NOTE DE MIJLOC – GERANIUM, FLOARE DE PORTOCAL, TRANDAFIR, IASOMIE, HELIOTROP

NOTE DE BAZĂ – PIPER NEGRU, GHIMBIR, CARDAMOM, COGNAC, PACIULI, LEMN DE SANTAL, TABAC, VANILIE, BENZOE, AMBRĂ CENUŞIE

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button