Life&StyleLuxury

Ediţii limitate de 6000 de sticle de la Domeniile Ostrov la GoodWine 2013

Domeniile Ostrov_nLa ediţia din această primăvară a GoodWine, care demarează vineri, producătorul Domeniile Ostrov va lansa o serie limitată de vinuri din producţia de anul trecut. Domeniile Ostrov RESERVE – Muscat Ottonel şi Domeniile Ostrov Ediţie Limitată – Cabernet Sauvignon, Rose, ambele vin SEC şi se vor îmbutelia doar în 6000 de sticle.

Tot vin sec se va gasi şi în gama Cetatea Durostorum – Riesling Italian, iar în gama Domeniile Ostrov – Fetească Regală.

Producătorul de vinuri Domeniile Ostrov a lansat la sfârșiul anului trecut siteul www.vinpentrutine.ro/ prin intermediul căruia vor fi comercializate gamele sale de vinuri. ”Lansarea acestui site este un alt aspect pe care ne bazăm atunci când estimăm o creștere a vânzărilor, el a venit pentru a acoprei și acea nișă a consumatorului care nu mai este dispus să își piardă timpul în magazine, preferând să își facă cumpărăturile online, de la birou sau de acasă” precizează Oana Belu.

“Domeniile Ostrov” reprezintă brandul “umbrelă” sub care se comunică gamele de vinuri ale podgoriei Ostrov. Alături de podgoria de viţă de vie compania mai deţine 500 de hectare de pomi fructiferi şi 200 de hectare de legume. Gamele producătorului Domeniile Ostrov sunt listate în conturi mari ca Metro, Real, Carrefour, Mega Image, Lidl, Cora și Kaufland.

Vinuri medaliate în 2012:

Domeniile Ostrov – Merlot Rose 2011, Domeniile Ostrov – Muscat Ottonel 2011, Domeniile Ostrov Reserve – Chardonnay 2010, Cetatea Durostorum – Sauvignon Blanc 2011, Cetatea Durostorum – Cabernet Sauvignon 2008, Cetatea Durostorum – Merlot 2008.

Domeniile Ostrov Sauvignon Blanc Domeniile Ostrov 2

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button