BusinessCompanii

Echipamentele Xerox intră şi în portofoliul clujenilor de la Agis Computer

xerox-logoFiliala locală a Xerox, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională a managementului documentelor, va distribui, începând din lună aprilie, echipamente de birou printr-un nou partener, Agis Computer, o companie fondată la Cluj, cu o experienţă de peste 20 de ani pe acest segment.

Prin intermediul acestui parteneriat, clienţii Agis Computer vor avea la dispoziţie şi tehnologii Xerox din categoria office, precum: imprimante laser alb-negru şi color din gama Xerox Phaser, scanere, copiatoare şi multifuncţionale Xerox WorkCentre alb-negru şi color de format A4 (cu viteză de imprimare de până la 53 ppm) şi A3 (22 ppm). De asemenea, Agis Computer va furniza şi consumabilele aferente acestor echipamente.

Toate aceste produse sunt ideale pentru firmele mici şi mijlocii, dar şi pentru biroul de acasă. Echipamentele din gama Xerox Phaser şi Xerox WorkCenter tipăresc documente la o calitate superioară color şi alb-negru, au o viteză ridicată de imprimare şi includ o serie de funcţii şi opţiuni avansate de scanare a datelor, de copiere, fax şi securizare a datelor.

“Agis Computer se alătură partenerilor de distribuţie Xerox în România, punând la dispoziţia propriei reţele de revânzători echipamente office şi consumabilele aferente“, afirmă Florina Sereș, Channels Director Xerox România. „Compania reprezintă unul dintre distribuitorii tradiţionali de tehnologii de imprimare, având în portofoliu branduri recunoscute şi o reţea vastă de revânzători care acoperă toată ţara şi deserveşte clienţii ţintă ai Xerox: firmele mici şi mijlocii. De asemenea, echipa profesionistă de vânzări Agis aduce un plus de valoare în promovarea produselor noastre, asigurând un suport vânzare şi post-vânzare complet.”

„Parteneriatul cu Xerox România completează lista brandurilor de top pe care le punem la dispoziţia clienţilor noştri din România”, afirmă Liviu Cristea, Executive Manager Agis Computer. „Aceştia vor avea acces la produse şi soluţii de calitate, competitive în piaţă, cu funcţionalităţi avansate. Xerox are un portofoliu complet de echipamente şi consumabile şi oferă unul dintre cele mai valoroase pachete de beneficii revânzătorilor autorizaţi.”

Xerox România are o bază de revânzători autorizaţi de 550 parteneri care acoperă toată ţara, utilizând metode de vânzare dintre cele mai variate: online, retail, vânzare directă, magazine IT, magazine de birotică şi papetărie.

Agis Computer este prezentă pe piaţă din România de mai bine de 20 de ani şi distribuie importante branduri recunoscute de tehnologii de imprimare. Compania a fost înfiinţată în anul 1994 la Cluj-Napoca, în februarie 1997 extinzându-şi activitatea şi în Bucureşti pentru a putea acoperi eficient zona de sud şi sud-est a României. Numele AGIS a fost asociat, încă de la înfiinţare, cu distribuţia de imprimante şi consumabile pentru acestea (din 1998, compania este unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţă în acest domeniu, fiind cotaţi ca cel mai mare importator de imprimante din România), astăzi fiind singurul distribuitor de IT axat aproape 100% pe zona de printing. În acest moment AGIS Computer acoperă întreg teritoriul României.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button