GadgetTrends

Eaton lansează pe piaţa locală noile „gadget-uri” Ellipse PRO

EllipsePro_RangeCu vânzări globale de 16,3 miliarde de dolari în 2012, Eaton – companie specializată în managementul energiei – a lansat pe piaţa locală noua sursă de alimentare neîntreruptibilă (UPS) Eaton Ellipse PRO, proiectată special pentru protejarea stațiilor de lucru și serverelor de mici dimensiuni ce susțin aplicații critice.

Potrivit lui Andrei Baceanu (foto), IT Channel Manager – Power Quality Department, Eaton, UPS-urile Eaton Ellipse PRO asigură o protecție eficientă împotriva pierderilor de date și a defectării echipamentelor, pentru o gamă variată de utilizatori, incluzând managerii IT din companiile mici și mijlocii, proprietari ai unor afaceri mici din domenii precum arhitectură, medicină, avocatură, dar şi utilizatori casnici cu produse IT de valoare. Sunt disponibile în patru versiuni: 650VA, 850VA, 1200VA și 1600VA.

Andrei BaceanuNoile UPS-uri Ellipse PRO lansate pe piaţa locală oferă utilizatorilor caracteristici ce erau disponibile în trecut doar la UPS-urile de mari dimensiuni și mult mai scumpe. Astfel, ei pot avea acces la funcţii avansate la preţuri accesibile, având în acelaşi timp siguranţa deplină a lucrului, ştiind că echipamentele și datele lor sunt complet protejate.

UPS-urile Eaton Ellipse PRO folosesc tehnologia line-interactive, cu reglarea automată a tensiunii (AVR Automatic Voltage Regulation – prin amplificarea sau atenuarea acesteia) ce asigură o tensiune constantă la ieșire, deși la intrare ea variază pe o gamă largă de valori de la 150V la 285V. Caracteristica integrată de reducere automată a supratensiunilor asigură protecție completă împotriva fluctuațiilor cauzate de lovituri ale fulgerelor din apropierea echipamentelor și include un indicator ce confirmă dacă protecția este activă. De asemenea, UPS-urile oferă protecție la supratensiuni și pentru linia de date, incluzând aici conexiuni de bandă largă (Broadband) și Ethernet.

Pentru a asigura o montare cât mai convenabilă și mai simplă, dispozitivele din gama Ellipse PRO pot fi folosite fie în poziție orizontală, fie verticală. În plus, opțional sunt disponibile kituri ce permit montarea în rack-uri sau pe perete. Toate versiunile includ funcția EcoControl pentru economisirea energiei. Această caracteristică, ce poate fi activată sau dezactivată de către utilizator, oprește automat alimentarea echipamentelor periferice precum imprimante sau hard-uri externe atunci când dispozitivului principal – de obicei un calculator – este oprit. Pentru UPS-urile Eaton Ellipse PRO este estimată o economie a energiei de până la 15% pentru modelele de 650VA și 800VA și de până la 20% la modelele de 1200VA și 1600VA.

Pentru a afla mai multe detalii despre produsele Eaton, vizitaţi www.eaton.eu/powerquality. Pentru cele mai noi ştiri, urmăriţi pagina de Twitter la @Eaton_UPS sau pe LinkedIn la Eaton EMEA LinkedIn company.

Sectorul Electric al Eaton este un lider global cu expertiză în protecţia şi distribuţia energiei electrice, alimentare de rezervă şi de siguranţă, control şi automatizări industriale, sisteme de iluminat şi securitate, soluţii de cablare structurată, soluţii pentru medii de lucru severe şi periculoase şi servicii de inginerie. Eaton are circa 103.000 de angajaţi şi vinde produse în peste 175 de ţări.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button