GadgetTablete

E-Boda, update de software pentru tableta Supreme XL400QC

Supreme XL400QC_New York TimesPrima tabletă românească cu processor Quad Core şi display de 10.1”, Supreme XL400QC a primit o actualizare a sistemului de operare Android JellyBean.

E-Boda a lansat o actualizare de software a versiunii Android 4.1.1 pentru tableta Supreme XL400QC. Noua versiune aduce o stabilitate mai mare a sistemului de operare şi rezolvă bug-urile semnalate în prima versiune.

E-Boda Supreme XL400QC a fost prima tabletă românească cu procesor Quad Core şi display de 10.1”. Noul update de software optimizează modul de funcţionare a procesorului Quad Core, pentru a oferi utilizatorilor o experienţă multimedia cu adevărat captivantă. Aplicaţiile rulează mai fluid, utilizatorii putând să îşi încerce îndemânarea cu cele mai complexe jocuri. De asemenea, noua versiune rezolvă şi o serie de bug-uri semnalate de utilizatori.

Update-ul previne blocare tabletei  în aplicaţii, în momentul în care aceasta iese din raza de acoperire a Internetului Wi-Fi.

Vrem să ne asigurăm că utilizatorii noştri se bucură de cea mai bună experienţă cu produsele lor E-Boda. De aceea, suntem atenţi la nevoile lor pentru a ne îmbunătăţi serviciile constant,”

Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda

Noua versiune de firmware poate fi descărcată de pe site-ul www.e-boda.ro, din secţiunea Download, împreună cu kit-ul de instalare.

Modelul lansat la finalul lunii aprilie a fost bine primit în rândul utilizatorilor. Tableta este dotată cu un procesor ATM7029 Quad Core de 1,2GHz, memorie de 1 GB RAM şi un procesor grafic MultiCore,   pentru a face față cu brio celor mai complexe jocuri și aplicații, stocate în memoria internă de dimensiuni generoase, de 16 GB.

Carcasa elegantă, realizată din aluminiu şi plastic pentru a rezista şocurilor cotidiene, integrează un ecran IPS de 10.1 inci cu o rezoluție de 1280 x 800, capabil să redea conținut multimedia Full HD, de la fotografii, la filme sau jocuri. Tehnologia IPS oferă culori mai vii, o rată de contrast superioară și unghiuri de vizualizare mai ample. Pentru o experiență de mobile gaming cu adevărat spectaculoasă, ecranul capacitiv tabletei este sensibil la atingere în 5 puncte simultan, permițând astfel gesturi complexe.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button