Going OutLife&Style

Divertiland lansează pachete speciale pentru familii, copii și grupuri

aerianaDivertiland, unul din cele mai mari parcuri de distracții din București, lansează pachetele speciale pentru familii și grupuri, alături de oferte pentru zile speciale. Astfel, de luna aceasta, familiile cu copii și grupurile beneficiază de reduceri semnificative la biletele de acces, față de prețurile obișnuite.

În functie de numarul membrilor și al copiilor, familiile au acces în timpul săptămânii cu prețuri începând de la 80 de RON, iar în weekend cu prețuri începând de la 130 RON.

Pentru grupurile de studenți și elevi, Divertiland lansează trei opțiuni de pachete, disponibile în fiecare săptămână, de luni până vineri. Divertiland 10, Divertiland 15 și Divertiland 20 oferă acces grupurilor formate din 10, 15 sau 20 de persoane, cu tarife ce pot coborî cu până la 33% față de prețurile individuale.

Seria ofertelor pentru zile speciale este deschisa de luni, când Divertiland organizează Happy Monday. În această zi, după ora 16:00, accesul în parc costă doar 30 RON, iar clienții primesc în acest preț două vouchere cu care, în funcție de vârstă, își pot achiziționa fie două cocktailuri, fie două sucuri naturale de la oricare dintre barurile din Divertiland.

În zilele de marți, copiii sub 1,20 m au intrarea liberă pe tot parcursul zilei.

Pentru familii, luna iulie înseamnă începerea pregătirilor de vacanță, iar pentru studenți și elevi înseamnă terminarea unui an de școală și începerea distracției. Pornind de la aceste realități, ca și în urma analizei structurii de clienți, s-au realizat pachete speciale pentru vârful sezonului și pentru cei care doresc să se bucure de distracție de calitate chiar la ei în oraș, sau să își înceapă bronzul pentru vacanța cea mare”

Irina Popescu, Marketing & Communication Manager Divertiland

Divertiland își așteaptă vizitatorii cu atracții unice, precum piscina cu valuri, Lazy River, cele mai rapide și mai abrupte tobogane, zone VIP și zone pentru copii, precum și cu mai multe restaurante cu mâncare pregătită de bucătarii parcului.

Divertiland își deschide porțile în fiecare dimineață la ora 10.00, toboganele funcționează între orele 11.00 și 18.00, în timp ce restul piscinelor rămân deschise până la ora 20.00.

Divertiland este o destinație de top pentru bucureștenii aflați în căutarea unui loc în care să-și petreacă zilele de vară, dar și pentru locuitorii orașelor din apropiere, precum Pitești sau Giurgiu, care pot ajunge în acest loc foarte ușor. Transportul este disponibil pentru clienți,  mod gratuit, prin intermediul unor microbuze care pleacă din 30 în 30 de minute de la Turbomecanica, în zona Păcii din Militari, la Divertiland și înapoi.

Divertiland este cel mai mare parc de distracții din București, care în prezent oferă piscine cu cea mai înaltă calitate a apei, tobogane, singura piscină cu valuri din București, plajă cu nisip, singurul lazy river din oraș, restaurante, zone VIP și pentru copii. Amplasat în Militari, Divertiland este o investiție semificativă, care aduce locuitorilor din București și din orașele din apropiere 7,2 hectare de distracție.

Deschis în 2012, Divertiland este primul concept de parc de distracții dezvoltat după cele mai înalte standarde internaționale din industria distracției. În următorii ani, în urma unor investiții continue în facilități de distracție în aer liber și acoperite, Divertiland vrea sa devina cea mai importantă destinație de distracție pentru Europa de Sud-Est.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button