Going Out

Disco Beach Party cu Mirabela Dauer la Promenada. De 1 mai!

De 1 mai, mall Promenada își transformă terasa într-o adevărată plajă, cu un Disco Beach Party semnat de Discotecă, colectivul de arheologie popsonică renumit pentru evenimentele neconvenționale din cluburile românești. Invitata specială a evenimentului de la Promenada este Mirabela Dauer, care va susține un recital live.

Cei care rămân în București pe 1 mai se pot distra „ca la mare”, într-o atmosferă estivală retro, pe terasa mallului din Floreasca. Între orele 11:00 – 18:00, vizitatorii vor putea lua parte la un DJ Party inedit, care va îmbina șlagăre ale unor staruri românești din deceniile trecute și DJ set-uri de muzică autohtonă.

Evenimentul o va aduce pe scenă pe Mirabela Dauer, consacrată în muzica pop românească în anii ’70-’80 și considerată în continuare una dintre cele mai bune voci feminine din ultimii 30 de ani.

Pentru a completa atmosfera estivală, pe terasa mall Promenada, vizitatorii se vor putea relaxa pe șezlonguri, vor putea savura cocktailuri, iar cei mici se vor putea distra alături de animatori, cu zmeie, mingi de plajă sau baloane uriașe de săpun.

Organizatori ai unora dintre cele mai cool evenimente din cluburile românești, Discotecă reconectează publicul cu istoria muzicii pop românești din anii  ’60-’90.

Programul evenimentului de pe terasa mall Promenada este:

  • 00 – 13.00 – Warm up DJ
  • 00 – 15.00 – DJ Party
  • 00 – 15.40 – Concert Mirabela Dauer
  • 40 – 18.00 – Closing DJ Party

Promenada_1 mai

Related Articles

One Comment

  1. O doamna exceptionala si un program plin. distractie placuta celor care au ramas acasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button