BusinessCompanii

Digital trends: fan Starbucks? Acum poţi lăsa bacşiş pentru angajaţi de pe iPhone

starbucks4Celebra reţea de cafenele Starbucks, prezentă şi la nivel local prin opt locaţii, cea mai mare reţea de acest gen din lume, continuă dezvoltarea degmentului de plăţi mobile – care aduce circa 11% din tranzacţiile din cafenele – prin adăugarea unui nou serviciu.

Astfel, clienţii din Statele Unite (la fel ca şi cei din Canada şi Marea Britanie, pentru moment) pot adăuga un bacşiş virtual la cumpărăturile efectuate în cafenea.

Feature-ul de digital tipping va fi adăugat în cea mai nouă versiune a aplicaţiei Starbucks pentru iPhone, ce va fi lansată în magazinul de aplicaţii al Apple începând cu data de 19 martie.

Potrivit oficialilor reţelei Starbucks, versiunea pentru telefoanele cu Android care va permite bacşişul digital va fi lansată până la finalul acestui an.

Adam Brotman, Chief Digital Officer în cadrul Starbucks, declara că viitoarea versiune a aplicaţiei Starbucks pentru iPhone, creată mai ales pentru smartphone-urile care au trecut la iOS 7, reprezintă un model upgradat al tuturor serviciilor digitale ale companiei, o metodă de a arăta consumatorilor că Starbucks face faţă cu brio cerinţelor erei digitale.

Aplicaţia va oferi acces rapid la istoricul de comenzi, la mesajele şi beneficiile clienţilor, şi va avea o interfaţă modernizată şi uşor de folosit.

În afară de schimbarea designului, cea mai importantă schimbare pe care o aduce aplicaţia este faptul că un client dispune de 2 ore după achiziţia unui produs Starbucks pentru a adăuga un bacşiş care variază de la 50 de cenţi la 2 dolari pe bonul de casă.

Potrivit oficialului Starbucks, compania procesează în prezent 5 milioane de plăţi mobile pe săptămână prin iphone, Android, Passbook (pe iPhone) sau Square Wallet. Gigantul american a introdus posibilitatea plăţilor mobile încă de acum 3 ani.

În prezent, Starbucks deţine aproape 20.000 de cafenele în 60 de ţări.

starbucks1

starbucks

starbucks3

starbucks2

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button