BusinessCompanii

Diamond CAR deschide un SPA pentru mașini și în Sun Plaza

diamond car spaPrin inaugurarea Diamond CAR SPA – Sun Plaza, situat în parcarea de la nivelul –2 a Centrului Comercial şi având o capacitate de peste 4.000 de maşini pe lună, sunt acoperite cu succes nevoile clienţilor Centrului Comercial.

Diamond CAR SPA – Sun Plaza este cea mai mare spălătorie Diamond dintre cele trei deschise până în prezent în cadrul centrelor comerciale importante din Bucureşti. Pe lângă serviciile de spălare, tratamente speciale şi cosmetică auto, Diamond CAR SPA – Sun Plaza dispune şi de un service auto pentru roţi, întărind astfel conceptul de îngrijire a maşinii adaptat ritmului urban alert al Capitalei.

Conceptul este prezent pe piaţa de profil încă din 2011. Valoarea investiţiilor se ridică la peste 400.000 Euro, avand 3 centre SPA deschise în sectoarele 3, 4 şi 6 din Bucureşti şi un număr de 45 de angajaţi. Diamond CAR SPA îşi propune să devină lider de piaţă în următorii doi ani şi o creştere a cifrei de afaceri cu peste 35%, prin sporirea numărului de clienţi şi adăugarea de servicii de calitate adaptate cerinţelor pieţei.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button