BusinessCompanii

Dezvoltatorul imobiliar Skanska, 7 premii în cadrul CEEQA 2014

Green Court Bucharest - Skanska - ExteriorCompania suedeză Skanska, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari internaționali, prezentă pe piața din România cu prima sa clădire – Green Court Bucharest, a dominat renumita gală CEE Real Estate Quality Awards – ajunsă la a 11-a ediţie -, câștigând nu mai puțin de 7 premii.

Premiile CEEQA sunt recunoscute ca fiind cele mai importante premii anuale din industrie pentru investiții si dezvoltări imobiliare comerciale în 18 țări din Europa. În cadrul ediției din 2014 Skanska Comercial Development Europe și Skanska SA au primit 6 premii pentru: Company of the Year, Green Leadership Award, Developer of the Year, Construction Company of the Year, RealGreenBuilding of the Year și Real Green Developer of the Year. Cel de-al 7- lea premiu i-a fost acordat Dl Nicklas Lindberg (Președintele Skanska Comercial Development Europe) pentru Industry Professional of the Year.

Anul acesta Skanska Comercial Development Europe a primit premiul Real Green Developer of the Year și RealGreenBuilding of the Year pentru a doua oară consecutiv.

“Suntem mândri în special de premiile care recunosc eforturile noastre pentru construcțiile verzi și sustenabile. Ne dorim de asemenea să contribuim la mediul urban prin crearea unor spații unde oamenii pot lucra, se pot întâlni și relaționa.”, declară Marcin Łapiński, Președinte al Skanska Property România.

Skanska este prezentă pe piața din România din anul 2011, dezvoltând primul său proiect – Green Court Bucharest, o clădire de birouri în zona Floreasca – Barbu Văcărescu. Green Court Bucharest va fi compus din 3 clădiri de birouri clasa A, cu o suprafață închiriabilă de 52.000 mp.  Fiecare clădire va avea 12 etaje la nivelul solului și 3 nivele subterane. Urmând standardele celorlalte clădiri dezvoltate de către Skanska în centrul și estul Europei, proiectul va fi certificat LEED Gold.

Skanska România este un dezvoltator de clădiri ecologice de birouri destinate creării unor medii favorabile creșterii economice și stimulării afacerilor. Compania şi-a început activitatea în România în anul 2011 și face parte din Grupul Skanska, lider mondial în dezvoltare imobiliară și construcții. Toate proiectele dezvoltate de Skanska România vor  parcurge  procesul de certificare LEED pentru a confirma respectarea principiilor dezvoltării sustenabile, ale eficienței energetice optime și ale asigurării unui mediu de lucru superior .

Skanska este una dintre cele mai mari companii de dezvoltare imobiliară şi construcţii din lume, cu expertiză în construcția și dezvoltarea proiectelor comerciale și rezidențiale precum și în parteneriate public-private. Grupul Skanska  are în prezent  57.000 de angajați în piețele pe care activează în Europa, Statele Unite și America Centrală. Skanska a înregistrat în 2013 venituri totale în valoare de 136.3  miliarde coroane suedeze.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button