Parenting

Degustari de delicii si demonstratii interactive de arta culinara in acest weekend, la Sweet Fest

Vineri, 26 aprilie, incepe la Hanul lui Manuc cea de-a 5-a editie a Sweet Fest, festivalul dulciurilor gourmet. In cele trei zile de festival, pasionatii de deserturi fine vor fi incantati cu delicatese culinare alese si vor putea participa la activitati inedite pentru petrecerea timpului liber in compania expertilor in arta gourmet.

Acestia vor sustine demonstratii interactive de creare a unor dulcegarii sofisticate precum decorarea torturilor, ornarea naturala a cheesecake-urilor sau fotografie culinara.In ton cu admosfera Sarbatorilor Pascale veti putea gasi dulciuri de post, cozonac, pasca, vin, dar si dulciuri fara zahar.

Accesul vizitatorilor la festival este gratuit, acestia fiind asteptati incepand de vineri (26 aprilie) si pana duminica (28 aprilie) la Hanul lui Manuc, pe str. Franceza nr. 62-64, intre orele 10.00 -20.00.

SugarSpice.ro – Introducere in arta decorarii torturilor si prajiturilor

SugarSpice.ro, boutique gourmet cu ingrediente naturale si accesorii pentru deserturi, va realiza in cadrul Sweet Fest demonstratii de decorare a torturilor prin tehnica decupajului si modelarii pastei din zahar. Echipa SugarSpice.ro va realiza creatii inspirate explicand publicului pasii de baza pentru decorarea dulciurilor facute in casa sau in laboratoare specializate.

Fotografie culinara –Surprinderea profesionala a formelor culinare spectaculoase

Fotografii oficiali ai Sweet Fest, profesionistii de la Plus Foto Grup, vor face demonstratii live de fotografie culinara. Echipati cu un mini–studio mobil,  fotografii vor invita la shooting specialitatile rafinate propuse de expozanti si vor imortaliza formele delicioase ale ciocolatei, pralinelor, prajiturilor, torturilor, cupcake-urilor, clatitelor sau altor delicii variate prezentate in cadrul targului.

Cheesecake Romania –Transformare de imagine cu ornamente naturale

Echipa Cheesecake Romania va uimi publicul cu transformari de imagine ale cheesecake-urilor, folosind ornamente naturale. Fructe, flori, ciocolata, nuci, migdale vor fi elemente folosite pentru crearea unui spectacol vizual pentru cheesecake-urile delicioase pregatite de specialisti, dupa reteta originala.

Creperie d’Amour – Live Crepes si exclusivitatile editiei : Crepe Fleur si Crepe Cozonacel

Creperie d’Amour va recrea atmosfera tipica unei <creperie bretonne>, pregatind pe loc pentru oaspeti retetele  clasice de clatite frantuzesti dulci si sarate, precum si specialitati exclusiv create pentru aceasta editie : Crepe Cozonacel si Crepe Oeuf, inspirate de gusturile si tabieturile meniului de Paste, si Crepe Fleur, un desert suculent si parfumat dedicat sarbatorii Floriilor. Creperie d’Amour ii va intampina pe pasionatii de clatite cu oferte tematice, concursuri si surprize pentru sarbatoritii din Duminica Floriilor.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button