GadgetTrends

Cumperi un Bravia, primești un Xperia gratis de la Sony

Sony BRAVIASony lansează în România noua gamă de televizoare BRAVIA® HDTV, ce a fost prezentată anul acesta la Consumer Electronics Show în Las Vegas. În această vară, clienții Sony vor putea achiziționa televizoarele W8 și W9, cadrul campaniei pan-europene ”Perechea perfectă” – BRAVIA W8 cu telefonul Xperia L, iar BRAVIA W9 cu telefonul mobil Xperia Z.

Noile televizoare BRAVIA aduc consumatorilor de tehnologie și servicii de conținut, alături de imagini foarte realiste și calitate audio impresionantă. Noua gamă va fi disponibilă la partenerii Sony din România la finalul lunii mai.

Noua gamă de televizoare BRAVIA combină cele mai actuale tehnologii, de la TRILUMINOS Display, la sistemul de sunet Magnetic Fluid Speakers, sau NFC. Televizoarele formează perechea perfectă cu smartphone-ul Xperia, pentru că datorită funcției NFC One-touch mirroring, permite utilizatorilor să vizualizeze instant conținutul din smartphone pe ecranul mare al televizorului. Invităm consumatorii să meargă în magazine și să experimenteze acest lucru”

Lucian Rădulescu, Country Head Sony pentru România, Bulgaria și Republica Moldova

Noua gamă BRAVIA W include modelele  KDL-W905A, KDL-W805A, KDL-W650A. Toate modele din noua gamă au modul Wi-Fi încorporat și vin echipate cu cel mai apreciat procesor de imagine de la Sony, X-Reality PRO, care oferă detalii incredibile și culori uimitoare, indiferent de sursa imaginilor. Această serie beneficiază și de Motionflow XR™, pentru cea mai bună experiență atunci când sunt vizualizate filme cu scene de acțiune rapidă sau gaming.

Noul televizor Sony BRAVIA W905A încorporează tehnologia TRILUMINOS Display cu iluminare LED pentru a prezenta culori bogate, realiste, cu tonuri subtile, redând în același timp și culorile puternice și nuanțe de roșu, albastru și verde, greu de reprodus. Prin integrarea tehnologiei proprietare Sony **Punctului cuantic, noul W905A oferă o paletă largă de culori și o experiență de vizionare foarte realistă și animată, cu o profunzime impresionantă a imaginii.

Totodată, modelele din seria W905A integrează un sistem de sunet de 1,2 m cu un design unic, pliat inteligent într-o unitate compactă ascunsă în spatele ecranului. Chiar dacă boxele sunt ascunse, acestea reproduc sunetele intense de bass și pe cele medii, aducând o notă puternică filmelor de acțiune, muzicii și dialogurilor și producând aceeași extensie de bass ca o boxă de mari dimensiuni.

Noile televizoare Sony BRAVIA W includ funcția Screen Mirroring via Wi-Fi, iar modelul W905A dispune de o telecomandă cu tehnologie NFC pentru o experiență One-touch completă. În plus, toate cele trei dispun de port MHL, care permite conectarea prin cablu a telefonului mobil, a tabletei, sau a altor dispozitive portabile la televizor.

Datorită Sony Entertainment Network, noile televizoare BRAVIA devin centrul de divertisment care îți oferă o experiență digitală de ultimă oră, prin accesul la Internet și aplicațiile online favorite, precum YouTube™, Twitter, Skype sau Facebook®.

Modelul KDL-W905A  este disponibil cu o diagonală de 55 inci si 46 inci, iar modelul KDL-W805A este disponibil în două variante, de 55-inci și 47-inci. Modelul KDL-W650A este disponibil in doua variante de 32-inci si 42”.

*La achiziționarea unuia dintre modelele de televizor Sony Bravia KDL46W905 sau KDL55W905, cumpărătorii primesc un smartphone Xperia Z. La achiziționarea unuia dintre modelele KDL47W802, KDL47W805, KDL47W807, KDL47W808, KDL47W809, KDL55W802, KDL55W805, KDL55W807, KDL55W808, KDL55W809, clienții primesc un smartphone Xperia L. Campania se derulează în perioada 29 mai – 14 iulie a.c. în magazinele Sony Center, Media Galaxy, Altex, Domo, Flanco, eMAG, METRO și Carrefour.

**Punctul cuantic este o tehnologie a D Vision, Inc., cunoscută și sub numele de culoarea  IQTM. Este o tehnologie avansată de iluminare, emisă de un semiconductor, dezvoltată de QD Vision, Inc.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button