BeautyLife&Style

Cum petrec 1 mai Cătălin Botezatu, Andreea Bălan și alți influenceri, cu ritualuri de spa acasă

Anul acesta, din pricina pandemiei, ziua de 1 mai va fi petrecută de vedete și influenceri departe de petrecerile de pe litoral ori de vacanțele exotice pe care le aveau, probabil, în plan. Chiar și așa, mulți dintre ei se vor întâlni online pentru a împărtăși cu publicul amintirile pe care le au din cele mai frumoase escapade exotice, locurile unde au trăit cele mai relaxante experiențe de spa.

Cătălin Botezatu, Andreea Bălan și Stephan Pelger sunt doar trei dintre persoanele publice care vor intra vineri  în discuție live pe pagina de Instagram Top Line România (@toplineromania), între orele 11.00 și 13.30, pentru a rememora cele mai frumoase experiențe de călătorie avute, locurile unde și-ar fi dorit să se afle anul acesta, pe 1 mai.

Gazda întrevederii virtuale, Diana Baicu, Director Top Line, va modera discuțiile și îi va invita să împărtășească cu publicul amintirile din cele mai exotice locuri pe care le-au vizitat, iar împreună vor putea descoperi experiența de spa acasă oferită de noile produse Academie Spa Destination lansate de cunoscutul brand francez de înfrumusețare.

Noile colecții Academie Sakura Delicat și Academie Terre Des Vahines, inspirate din tradiția japoneză, respectiv din experiențele senzoriale polineziene, conțin scrub, loțiune de corp, cremă de mâini și ceară modelatoare, ce oferă o experiență de spa memorabilă, chiar și acasă.

În plus, produsele sunt create în armonie cu natura.

  • Sunt formulate și fabricate pe cont propriu
  • Formule curate și naturale
  • Niciun ingredient sau derivat de origine animală
  • Cutii certificate FSC care asigură un management durabil al pădurilor
  • Cutii și recipiente 100% reciclabile

Noile colecții Academie Spa sunt distribuite în România de Top Line și sunt disponibile în magazinele Top Line, saloanele partenere Top Line și pe www.toplineshop.ro.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button