Life&StyleMedia

Asociația Zi de Bine aduce în România primul festival online, caritabil, de muzică de peste Prut: Quarantine Fest UNISON’G!

Artiști precum Irina Rimes, Mark Stam, Vanotek și Lori, Natalia Barbu și solista Parov Stelar, Elena Karafizi, vor concerta LIVE pe Facebook, miercuri, 29 aprilie, începând cu ora 18:00

Muzica funcționează ca un pansament, unește și umple sufletele cu emoție. Astfel, Irina Rimes, Mark Stam, Vanotek și Lori, Natalia Barbu și solista Parov Stelar, Elena Karafizi se reunesc în cadrul festivalului Quarantine Fest UNISON’Gprimul festival online de muzică de peste Prut. Concertul de caritate va avea loc miercuri, 29 aprilie și va putea fi vizionat online, începând cu ora 18:00.

Festivalul online cu scop caritabil, Quarantine Fest: UNISON’G, va viza în același timp publicul din România cât și pe cel din Republica Moldova. Evenimentul se va desfășura LIVE, pe pagina de facebook a Zi de Bine.

Obiectivul principal al festivalului este acela de a colecta fonduri necesare personalului care se află în linia întâi de luptă împotriva COVID-19, atât în România cât și Republica Moldova.

Muzica ne unește, este un fapt. Este cea care ne este alături în vremuri bune dar și în vremuri de neliniște și singurătate. Acești artiști deosebiți ne oferă prin muzica lor un moment de liniște, un moment în care ne putem încarca bateriile și totodată, ne pregătește pentru ce urmează,a declarat Melania Medeleanu, fondatoare a Asociației Zi de Bine. https://www.facebook.com/zidebine.ro/

Oricine poate dona către Asociația Zi de Bine (România) astfel: prin SMS cu textul SUS la 8862 (mesaj în valoare de 4 euro); prin transfer bancar: în contul deschis la Banca Comercială Română (RON: RO56RNCB0092166359160001); prin PayPal; donație online prin PAGO, rohelp.ro, etc. – Mai multe variante de donare se găsesc pe www.zidebine.ro

Totodată, fondurile pot fi strânse și prin intermediul campaniei Împreună pentru Voi (Moldova), pe platforma de fundraising Gofundme.

Quarantine Fest: UNISON’G înseamnă peste trei ore de muzică live, redată direct din casele artiștilor.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button