Foto-VideoGadget

Cum arată și ce poate cel mai mic și mai ușor aparat foto DSLR din lume

canon eos rebelCanon crede in proverbul ala cu „esentele tari se tin in sticlute mici”. Astfel se explica aparitia pe piata a celui mai mic si mai usor aparat foto DSLR din lume: Canon EOS Rebel SL1.

Canon a combinat puterea unor aparate foto DSLR solide cu utilitatea unei camere compacte. Rebel SL1 cantareste doar 407 grame, are 11,6 cm latime si 8,8 inaltime. Asta nu i-a oprit pe cei de la Canon sa-i integreze un senzor de imagine de 18 megapixeli.

Si asta nu e tot. Cu ajutorul procesorului Digic 5, poti trage pana la patru cadre pe secunda. Iar sensibilitatea imaginii, ISO, variaza de la 100 pana la 12.800. Ceea ce inseamna ca o poti folosi mai tot timpul, in mai toate tipurile de lumina.

Asa ca nu trebuie sa te trezesti dimineata cand rasare soarele ca sa poti sa prinzi lumina perfecta. Canon a integrat si optiunea de filmare in aceasta camera, astfel ca discursurile de la bere ale baietilor nu vor fi uitate.

Ecranul LCD din spate este de 3 inci si cu ajutorul tehnologiei touchscreen poti edita pozele direct din camera. In plus, ai optiunea de a salva atat varianta originala cat si pe cea editata.

Produsul a fost lansat pe piata in aprilie, iar pretul pentru body este de 499 de dolari. Impreuna cu lentilele EF-S 18-55mm f/3.5-5.6, pretul ajunge la 799 de dolari.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button