Life&StyleLuxury

Gadget Trends: Ce insemna smart house si ce poate face acesta pentru tine?

smart houseCe-ar fi daca vei putea sa controlezi iluminatul din iPhone, sau sa reglezi temperatura sau sa alegi muzica preferat si locul unde vrei s-o distribui. Daca pana nu demult casa inteligenta era un subiect tabu pentru multi romani, odata cu cresterea apetitul acestora pentru tehnologie sistemele si instalatiile smart house au devenit accesibile si mai mult, necesare pentru o locuinta sau spatiul de birou.

Luminile care se aprind si se sting automat, casa care te intampina cu temperatura ideala, senzori care te pot anunta din timp de scapari de gaz sau inundatie, muzica ce te urmareste prin casa, toate printr-o singura apasare de buton.

Expertii MHT Experience sunt de parere ca smart house este de fapt controlul automatizat ar tuturor instalatiilor si realizarea intercomunicarii intre acestea. De ce sa lasi lumina aprinsa pe terasa daca nu mai este nimeni acasa, de ce trebuie sa aprinzi 3 lumini de la 3 intrerupatoare diferite, de ce cand pleci de acasa trebuie sa te gandesti la pericolele ce se pot intampla.

Toate aceste griji sunt acum preluate de instalatiile pentru casa inteligenta. O casa inteligenta este cea care iti aduce confort, siguranta si usurinta in exploatare.

USURINTA IN UTILIZARE, CONFORT SI ECONOMIE DE ENERGIE!

traditional-tabletopConceptul de smart house…Imaginativa casa in care usile se incuie automat la 22:00. Draperii care se deschid sau inchid la rasaritul soarelui.

Temperatura ideala in toata casa si care nu uita sa treaca in modul economic cand pleci de acasa.

Sistem home theater care controleaza luminile, sunetul si imaginile cu o singura atingere.

Prin instalarea sistemelor smart house utilizatorii se pot bucura de o mutitudine de beneficii prin usurinta in utilizare, confortul creat si economiile aduse in timp.

Rolul unui sistem smart house si de automatizare al casei a fost dintotdeauna sporirea confortului si securitatii  cat si utilizarea usoara a unor sisteme complexe.

CONTROLUL ILUMINATULUI

Acum poti controla nivelul optim al luminii pentru fiecare incapere, poti spori sau scade intesitatea luminii in functie de activitatea pe care o ai, poti creea scenarii de oprire a tuturor luminilor din casa la plecare, sau seara inainte de culcare, si toate acestea cu o singura atingere de buton.

Fata de sistemele conventionale, nu trebuie sa mai t sa verifici daca ai stins lumina de pe terasa sau din bucatarie, nu trebuie sa mai inchizi singur draperiile sau rulourile intr-o zi insorita de vara: sistemul de control al iluminatului face toate acestea pentru tine.

Functii de baza:

smart 2013Comanda a mai multor circuite la o sigura apasare de buton

Controlul unuia sau a mai multor circuite din puncte diferite (de la mai multe intrerupatoare)

Scenarii de iluminat la sosire, plecarea de acasa, oaspeti, vizionare film in home theater

Scenarii de iluminat dedicat activitatii tale : TV, Home Cinema, etc

Iluminat de securitate prin programarea de scenarii de iluminat care simuleaza prezenta in casa.

CONTROLUL CLIMATIZARII

Vrei ca incalzirea in pardoseala din baie sa porneasca singura intr-o dimineata racoroasa, vrei ca atunci cand pleci de acasa temperatura sa scada la 19°C si sa creasca la 23°C cand revii, vrei sa poti controla temperatura individual din fiecare camera, sistemele smart house iti ofera nivelul de confort de care ai nevoie.

In plus, folosind sistemele automate de control al climatizarii poti face o economie de pana la 30% la factura de energie, prin simpla utilizarea eficienta a resurselor bazata pe gradul de ocupare si prezenta in casa.

Functii de baza:

Controlul temperaturii in fiecare camera

Scenariul de climatizare: confort, economic, customizat

Control automat al incalzirii in pardoseala

CONTROL SERVER AUDIO/VIDEO, MULTI ROOM AUDIO

Alege muzica preferata in fiecare incapere, poti sa selectezi o melodie sau un post de radio diferit la piscina si un altul in living. Toate aceste cu sistemele multi room audio furnizate de MHT Experience.

CONTROL SECURITATE – EFRACTIE, SUPRAVEGHERE VIDEO SI VIDEOINTERFON

Vrei sa stii ca locuinta ta este in siguranta, sa poti sa urmaresti camerele video de oriunde te-ai afla pe telefonul mobil sau tableta, vrei sa raspunzi la interfon chiar de pe tableta de acasa. Sistemele integrate smart house oferite de MHT Experience pot face toate acestea pentru tine.

Functii de baza:

Vizualizare live a camerelor de supraveghere, videointerfon si touch panel

Detectie de miscare, inundatie, fum si temperatura, gaz metan ce poate genera comenzi in sistemul de securitate

Armare/dezarmare sistem de detectie efractie odata cu plecarea/sosirea acasa

Related Articles

One Comment

  1. Daca tot ati vorbit de MHT Experience si ce inseamna un sistem de automatizare pentru acasa, sau mai simplu smart house, puteti intra pe site-ul companiei pentru mai multe detalii. Gasiti aici: http://www.myhometheater.ro informatii complete pentru automatizare iluminat, climatizare ,etc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button