BusinessCompanii

Cu un nou CEO, GECAD NET atacă organizațiile mari și foarte mari

Cezar Cursaru_LRCompania, care a încheiat anul 2012 cu o cifră de afaceri de 3,5 milioane euro, în creștere cu 15% față de 2011, va continua trendul de a-și sporii ponderea serviciilor în structura de venituri pe 2013, tendință ce va continua și în 2014.

de Marian Crăciun

Specializată în comercializarea și implementarea de aplicații software, GECAD NET va acorda în anul 2013 o atenție mărită proiectelor complexe derulate la organizații mari și foarte mari, cu scopul de a-și exploata în mod optim expertiza tehnică și de afaceri acumulată în ultimii 20 de ani. În acest an, compania anticipeaza venituri de minimum 4 milioane euro.

Începând cu luna martie 2013, echipa de management a fost întregită prin numirea lui Cezar Cursaru pe poziția de CEO. Cursaru se va ocupa de dezvoltarea strategiei companiei în scopul îndeplinirii noilor obiective de afaceri.

Șerban Prejoianu, care a ocupat poziția de director general al companiei, își va continua activitatea în cadrul echipei de management și se va dedica în continuare dezvoltării liniilor tradiționale de afaceri care au fost motorul creșterii companiei GECAD NET în ultimii 20 de ani.

GECAD NET a fost prima companie românească ce a lansat, în 2012, un sistem de cloud privat – SystemV – dedicat segmentului companiilor mici și mijlocii. Tot anul trecut GECAD NET a primit recunoașterea Microsoft România pentru compania cu gradul cel mai înalt de fidelizare a clienților.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button