BusinessInvestitii

cora România, parteneriat cu TNT pentru livrări la domiciliu

coracora România a semnat parteneriatul cu TNT România, parte a TNT Express, unul dintre marii integratori în domeniul serviciilor de curierat express și logistică la nivel global. Astfel, coradrive.ro își va extinde serviciile și, începând cu luna decembrie, va livra comenzile la domiciliu.

La un an de la lansare, coradrive.ro își va extinde serviciile, prin oferirea opțiunii de comandă on-line cu livrare la domiciliu. Serviciul va fi disponibil în București, pentru o gamă de 14.000 de produse, iar plata va putea fi făcută on-line sau cash.

Claudia Mirică, Director cora Lujerului și coordonator coradrive.ro

«Parteneriatul cu TNT a venit firesc pentru că împărțim aceleași valori și aceeași filosofie centrată pe client. coradrive.ro este un serviciu unic în România prin care poți comanda on-line și recupera produsele din spațiul drive de la magazin. Ne-am dorit însă să oferim opțiunea clienților noștri de a primi produsele într-o locație cât mai accesibilă. Ne bucurăm să lansăm această nouă opțiune la aniversarea de un an de la lansarea coradrive.ro. Clienții noștri au în acest fel libertatea de a alege produsele, de a alege locația de livrare și varianta de plată: numerar sau on-line, beneficiind de aceleași prețuri ca în magazinul cora Lujerului. Am ținut foarte tare ca acest serviciu de livrare la domiciliu să vină ca un plus la toată experiența on-line a clienților noștri fără să piardă nimic din avantajele pe care le-ar fi avut în magazin. Ne așteptăm clienții în continuare în magazin pentru a descoperi întreaga noastră ofertă, atât alimentară, cât și nealimentară, însa contăm pe noii noștri parteneri de la TNT, pentru a le oferi împreună clienților noștri avantajul economiei de timp, în zilele aglomerate.»

cora România are în prezent un magazin de tip drive – coradrive Lujerului, urmând ca anul viitor să deschidă alte două magazine drive, disponibile la cora Pantelimon și cora Sun Plaza. cora România are în prezent doisprezece magazine, atât în centre comerciale proprii, cât și în spații închiriate, dintre care patru la București (Alexandriei, Pantelimon, Lujerului și Sun Plaza) și opt în provincie, la Ploieşti, Cluj Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin, Constanța (cora Brătianu și cora City park) și Bacău.

Bogdan Drăgotoiu, Sales & Marketing Manager, TNT România

«Ne bucurăm să începem acest proiect împreună cu cora România și să oferim clienților de pe piața locală un serviciu de livrare rapid și la standarde calitative premium. Livrarea articolelor selecționate din gama cora România, se va putea face începând cu luna decembrie, de luni până sâmbătă, direct la adresa indicată de cumpărător. Comenzile vor fi livrate prin intermediul echipei TNT Special Services, care asigură soluții personalizate, create pentru a optimiza experiența clienților coradrive. Utilizatorii acestei opțiuni câștigă astfel timp prețios pentru a-l dedica propriilor preocupări, pasiuni, precum și celor apropiați. Parteneriatul nostru se înscrie astfel mesajului cheie, care reflectă modul nostru de a acționa, conectând oameni: TNT – The People Network».

TNT este unul dintre marii integratori în domeniul serviciilor de curierat express și logistică la nivel global. Compania livrează zilnic aproape 1 milion de colete, documente și marfă. TNT operează rețele integrate, aeriene și rutiere, în Europa, Orientul Mijlociu și Africa, Asia – Pacific și America. Cifra de afaceri a companiei a fost de 6.7 miliarde de Euro în 2013. Compania este prezentă pe piața din România încă din 1991, oferind pieței locale cea mai complexă gamă de servicii integrate, de la soluțiile express internaționale, aeriene și rutiere, până la variante de transport național. Rețeaua locală acoperă întregul teritoriu al țării, conectând companii, afaceri și oameni.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button