GadgetPC & Laptop

Concurs pentru gamerii pasionați de HearthStone și League of Legend

DreamHack București 2014Maguay, unul din cei mai importanti producători autohtoni de sisteme de gaming, împreună cu partenerul său DOMO, lansează o provocare pentru pasionații de League of Legends și HearthStone.

Maguay va organiza, împreună cu DOMO, o serie de turnee 1 vs 1 pentru gamerii pasionați de HearthStone și League of Legends. Evenimentul va avea loc pe data de 22 martie în magazinul DOMO din Băneasa Shopping City (Șoseaua București-Ploiești 44C), între orele 12:00-20:00. Câștigătorii turneelor vor primi din partea Maguay și Computer Games accesul la competițiile organizate la DreamHack București 2014, cel mai mare eveniment de gaming al anului, care va avea loc în aprilie.

Jocurile se vor desfășura pe sistemele de gaming Maguay GamePower Junior. În showroom-ul organizat în cadrul evenimentului vor fi expuse și alte modele GamePower, precum și cele mai puternice notebook-uri de gaming din România. Computer Games se va ocupa de întreținerea atmosferei și va menține vizitatorii captivați în lumea jocului.

„Ne-am propus să susținem activ comunitatea pasionaților de gaming de la noi, organizând periodic competiții pentru cele mai populare jocuri ale momentului. Pe lângă susținerea comunității de gaming, perioada următoare va fi plină de surprize pentru Maguay – vom lansa un nou brand de sisteme de înaltă performanță, bazate pe cele mai noi tehnologii.”

Corvin Gabriel Pughin, Director Comercial Maguay Impex

Turneele se vor desfășura în paralel, pentru fiecare turneu fiind repartizați câte 8 jucători astfel:

  • HearthStone: single-elimination, best of 3 (aproximativ 1 turneu / oră, începând cu ora 12)
  • League of Legends: single-elimination, best of 1 / finala best of 3 (aproximativ 1 turneu la 2 ore, începând cu ora 12)

Pentru League of Legends se vor organiza 8 jocuri de câte o oră (în total 64 jucători înscriși), iar pentru HearthStone, 4 jocuri  de câte 2 ore (în total 32 de jucători), în intervalul orar 12:00-20:00.

Lista participanților înscriși în competiție va fi publicată vineri, 21 martie 2014, la adresa http://dreamhack.ro/2014/stiri/domo-maguay-trimit-dreamhack-bucuresti-2014/.

„Relația strânsă pe care o avem cu DOMO s-a concretizat, la începutul acestui an, prin Configuratorul Maguay – DOMO, cu care clienții DOMO își pot configura propriile laptop-uri și desktop-uri PC, în premieră în România. Toți participanții acestui eveniment își vor putea configura un sistem PC Maguay cu un discount special de 10%, oferit doar în ziua evenimentului, iar produsele Maguay de la raft vor avea un cadou surpriză.”

Andreea Kulcsar, Retail Manager, Maguay Impex

În cadrul evenimentului va mai fi organizată și o tombolă cu premii. Așadar, vor fi premiați atât participanții la competiție, cât și spectatorii care vor veni la magazinul Domo pentru a urmări turneul și pentru a testa cele mai tari sisteme de gaming din România, expuse în showcase.

Accesul la competiție se face prin partea stângă a magazinului Băneasa Shopping City, prin interiorul complexului Mobexpert, iar evenimentul va avea loc în amfiteatrul special amenajat în holul din fața magazinului Domo.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button