Going OutLife&Style

Concurenţii “MasterChef” gătesc la petrecerea lui Smiley, pentru 100 de invitaţi

MasterChef - SmileyÎn a zecea ediţie „MasterChef” de marţi, 20 mai, difuzată la PRO TV, Smiley îi provoacă pe concurenţi să gătească pentru petrecerea pe care o va organiza. După aceea, cei 15 aspiranţi la titlul de MasterChef rămaşi în cursă vor trebui sa treacă de proba din platou: pregătirea unui meniu pentru mahmureală.

În noua ediţie, juriul MasterChef îi pune pe concurenţi în faţa unei probe neaşteptate. Ei vor pregăti, sub îndrumarea riguroasă a Chef-ilor şi a lui Smiley, un meniu pentru cele 100 de persoane invitate de artist la o petrecere în propria casă.

Proba din platou vine în completarea testului culinar lansat de Smiley. După proba pe echipe desfăşurată la petrecere, pe concurenţi îi aşteaptă o provocare individuală. Fiecare dintre ei trebuie să uimească juriul cu un meniu recomandat pentru mahmureală.

Telespectatorii PRO TV vor putea urmări mâine cum se vor desfăşura pregătirile pentru petrecerea lui Smiley şi vor afla reţete inedite contra mahmurelii, de la 20.30, la “MasterChef”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button