GadgetTrends

Companionii virtuali își croiesc drumul pe consola PlayStation Vita Pets

PSVITA_Pets_01Sony a anunțat, astăzi, noua generație de simulatoare de îngrijit animale de companie, PlayStation Vita Pets, ce va fi lansat pe PlayStation®Vita (PS Vita) în 2014. Pe lângă posibilitatea de a descoperi prietenii durabile, noul joc promite şi o serie de activităţi incitante: companionii virtuali vă recunosc înfățișarea și răspund la vocea voastră, îi veţi putea  învăţa trucuri noi, vor avea nevoie de ajutor în rezolvarea de puzzle-uri şi vă vor însoţi în descoperirea misterioasei Insule Castlewood. 

PlayStation Vita Pets oferă emoția unei călătorii incredibile alături de un companion ce va rămâne în permanență alături de voi. Titlul introduce şi un element inovator: provocarea a dezlega misterioasele legende de pe Insula Castlewood.

Experiența de joc este foarte aproapiată de realitatea de a deține un animal de companie: toate personajele din PlayStation Vita Pets arată și se comportă natural. Emoțiile animalelor virtuale le imită pe cele ale unor companioni reali, eliminând însă bătăile de cap care însoţesc îngrijirea unui patruped real.

PSVITA_Pets_02Fiecare prieten virtual are propria personalitate, astfel încât copiii să poată relaţiona natural cu noul lor companion virtual şi, cine ştie, să devină cei mai buni prieteni.

PlayStation Vita Pets extinde noțiunea de animal de companie virtual într-o nouă dimensiune mulțumită tehnologiei de realitate augmentată a consolei PS Vita. Dincolo de explorarea unei noi și unice lumi virtuale, animalul de companie vă poate urma oriunde, chiar și într-o plimbare în lumea reală, tehnologia avansată eliminând nevoia de a folosi carduri de realitate augmentată. Dresați-vă companionul, însotiți-l în aventurile din lumea virtuală şi luaţi-l cu voi în explorarea lumii reale, oricând și oriunde!

Petreceți timp prețios alături de noul vostru cățel: jucați-vă, învățați-l noi trucuri, încercați hăinuțe noi, oferiți-i chiar și o recompensă gustoasă! Odată dresați, companionii virtuali vor fi nerăbdători să fie luați într-o aventură în care să poată găsi noi comori şi secrete.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button