Life&Style

Coeur de Cognac, cea mai nouă creație a Casei Remy Martin

CDC_DETAIL_CMYKRémy Martin Cœur de Cognac, cea mai recentă creație a Casei Remy Martin, este disponibil şi în România începând cu luna martie 2013. Noul produs Rémy Martin este obținut printr-un proces lent de distilare pentru un plus de savoare și o aromă bogată de fructe.

de Marian Crăciun

Este special conceput pentru consumatorii mai puţin familiarizați cu categoriile de coniac, fiind un produs de calitate premium la un preţ accesibil. Astfel, băuturile distilate din amestecul Cœur de Cognac sunt alese pentru gust, armonie şi aromă, mai degrabă decât pe criterii de vârstă. Deși vârsta medie a noului coniac este situată undeva între XO (Extra Old) și VSOP (Very Superior Old Pale), această menţionare este intenţionat omisă de pe etichetă. Scopul este ca băutura să fie mai uşor de identificat de către consumatorii mai puțin inițiați în diferențierea categoriilor de coniac.

Rémy Martin produce unele dintre cele mai fine coniacuri încă de la 1724, având o tradiţie care vorbeşte despre originalitate și excelență, despre experienţă şi expertiză. Ca atare, nu este deloc surprinzător faptul că Rémy Martin a lansat Cœur de Cognac, o băutură revoluţionară, care întruchipează spiritul de pionierat al Casei.

Toate băuturile distilate utilizate în amestecul Cœur de Cognac provin din producţiile celor mai bune podgorii Rémy Martin, chiar din inima regiunilor Petite Champagne și Grande Champagne. Acest teritoriu calcaros este mediul ideal pentru cultivarea şi producerea celor mai buni struguri Ugni Blanc, Colombard și Folle Blanche – toţi utilizaţi în producția de coniac.

Rémy Martin este renumit pentru calitatea și intensitatea aromatică a băuturilor sale obţinute în urma procesului unic de distilare. Pentru Cœur de Cognac s-a elaborat un proces şi mai lent, mai delicat. Vase unice, de mici dimensiuni sunt folosite pentru a aduna și proteja aromele și proprietățile onctuoase ale strugurilor copți.

Cœur de Cognac este mai apoi învechit în butoaie mici de stejar. Pierrette Trichet, Cellar Master Rémy Martin, îşi utilizează experiența vastă și abilitatea de a selecta cele mai alese băuturi distilate pentru a crea un amestec unic: Cœur de Cognac. Rezultatul este încapsulat într-o băutură unică, proaspătă, fructată.

CDC_GLASS_CMYK CDC_PACK_CMYK CDC_PACK2_CMYK

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button