Gadget

Cisco Connect 2013, dependentii de internet si … “Your Vision Made Possible”

Cisco_ConnectOdata ce generatia tanara – „dependenta” de internet – intra pe piata muncii, pentru angajatori se contureaza noi oportunitati, dar in aceeasi masura si provocari. Concluziile celei mai recente editii a raportului Cisco Connected World Technology indica faptul ca, pe viitor, angajatii vor fi mult mai agili, mai bine informati si conectati in comparatie cu generatiile anterioare. Iar acesta este doar inceputul.

de Marian Crăciun

Pe masura ce tot mai multe dispozitive, senzori, lucruri, date, oameni si procese se conecteaza la internet, cantitatea de informatii generata de toate aceste conexiuni creste exponential. Astfel, noi servicii si aplicatii pot fi oferite, iar noi tipuri de decizii pot fi luate pe baza acestor informatii.

Cisco Romania pregateste deja pentru 24 aprilie cea a 10-a editie a celei mai mari coferinte dedicate solutiilor pentru retele de comunicatii, adresata specialistilor locali din domeniul IT&C, expertilor in retelistica si factorilor de decizie. Tema centrala a conferintei de anul acesta este Your Vision Made Possible.

Tema centrala a Cisco Connect 2013 are ca punct focal viziunea despre viitor, care poate deveni realitate. Proliferarea dispozitivelor mobile, utilizarea solutiilor de tip cloud computing si a virtualizarii sunt trenduri care nu au un impact doar asupra IT-ului, dar si in alte segmente ale activitatii companiilor: productie, vanzari, financiar, HR, logistic etc.

In ultimii 10 ani, Cisco Expo a trecut prin multe schimbari, insa ideea centrala a ramas aceeasi: odata pe an aducem impreuna reprezentantii industriei IT si cei mai importanti integratori de solutii Cisco, pentru a discuta cele mai importante tendinte si tehnologii din domeniu. Acest lucru vrem sa-l transmitem si prin noua denumire a evenimentului: in continuare participantii vor urmari prezentari si demonstratii ale Cisco si ale partenerilor, in acelasi timp in care vor beneficia de comunicare si relationare intre reprezentantii industriilor”

Cristian Popescu, Director General Cisco Romania.

Prima editie a Cisco Expo in Romania a avut loc in anul 2003, numarul participantilor crescand de la 300 la prima editie la peste 1000 anul trecut.

In anul 2011 a avut loc, in cadrul deschiderii Cisco Expo, prima transmisie locala in direct folosind o solutie de teleprezenta Cisco, de la camera de garda al Spitalului de Urgenta Floreasca. In acelasi an, a fost demonstrata  o solutie „virtual host” care permitea intampinarea participantilor printr-o solutie video.

De-a lungul celor noua editii ale Cisco Expo participantii au putut urmari peste 500 de prezentari si sesiuni tehnice

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button