Parenting

Cine este primul chiriaș din Sky Tower, cel mai înalt office din România

Skytower PanoramaCompania de consultanţă ESOP sparge gheaţa şi aduce primul chiriaş din afara grupului de firme afiliate dezvoltatorului în Sky Tower, cea mai înaltă clădire din România. Începând cu 15 August, Amadeus Marketing România, parte a grupului internaţional Amadeus, o companie lider pe plan mondial în domeniul soluţiilor tehnologice avansate pentru industria de travel, funcţionează în sediul din Sky Tower, situat la etajul 19.

Amadeus alege un spaţiu de birouri cu o suprafaţă de 366 mp, pe singurul etaj cu o formă specială a spaţiului, care se bucură de o panoramă unică, cu vedere atât către Bulevardul Barbu Văcărescu, zona Băneasa – Dimitrie Pompei, cât şi către întreaga zonă Floreasca.

„Ne-am dorit un sediu reprezentativ pentru numele Amadeus, în zona centru-nord, un spaţiu cu un înalt confort pentru angajaţii companiei, toate acestea desigur în parametri de competitivitate finaciară pe care perioada actuală îi impune oricărei companii. Am găsit în Sky Tower cel mai bun raport calitate-preţ şi alegerea noastră a fost cumva naturală”

Răzvan Antoni, director general al Amadeus in Romania

Sky Tower este cel mai înalt turn de birouri din România (137 metri şi 37 etaje) şi proiectul de referinţă în zona Barbu Văcărescu, noul „District de afaceri” al Bucureştiului, dupa ce în ultimii trei ani a intrat în atenţia unor dezvoltatori importanţi, devenind cea mai dinamică zonă de birouri. Sky Tower este dezvoltat de Raiffeisen Property International, care deţine proprietăţi comerciale în 13 ţări din regiune şi care a implementat cu succes 30 de proiecte etalon pe piaţa europeană a spaţiilor de birouri.

„În momentul de faţă, Sky Tower este una din cele mai atractive soluţii de sediu pentru companiile în căutarea unui spaţiu începând cu 300 mp, putând fi închiriate suprafeţe dispuse pe cel puţin un sfert de etaj (un etaj are aproximativ 1.200 mp). În ultimele luni am avut o serie de consultări cu dezvoltatorul, în scopul identificării nevoilor reale ale acestor companii şi ne bucurăm că am găsit deschidere la implementarea multora din sugestiile noastre, creând astfel o soluţie de sediu deosebit de eficientă pentru companiile cu nevoi între 300 şi 1.200 mp”

Alexandru Petrescu, Managing Partner ESOP Consulting l CORFAC International

Amadeus este o companie lider de soluţii tehnologice avansate pentru industria globală de travel (turism). Grupurile de clienţii ale companiei  includ furnizori de servicii travel (linii aeriene, hoteluri, operatori feroviari etc), vânzători de servicii travel (agenţii de turism sau website-uri specializate) şi cumpărători de servicii (corporaţii sau companii de management al călătoriilor).

Grupul Amadeus implică 10.000 angajaţi pe plan internaţional, în sediile principale din Madrid (corporate headquarter), Nice (sediu dezvoltare) şi Erding ( Germania, sediu operaţiuni), precum şi în cele 73 de centre comerciale Amadeus la nivel global.

Grupul operează un model de business bazat pe tranzacţionare. Pentru anul încheiat la 31 decembrie 2012, compania a raportat venituri de 2,910.3 milioane euro şi EBITDA de 1,107.7 milioane euro. Amadeus este listat la bursa de valori spaniolă, cu simbolul “AMS.MC” şi este parte a indexului IBEX 35. Mai multe informaţii despre Amadeus se regăsesc pe www.amadeus.com.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button