CESGadgetTablete

CES 2015: Noi tablete Encore 2 Write de la Toshiba

Encore2_WT10-A_with_pen_14Toshiba anunță două noi tablete cu sistem de operare Windows 8.1 Update with Bing – Encore 2 Write WT10PE-A de 25.65 cm (10.1”) și Encore 2 Write WT8PE-B de 20.32 cm (8”). Ambele modele au stilusul TruPen inclus, pentru ca utilizatorii să se bucure de precizie și control atunci când iau notițe în cadrul ședințelor, fac schițe, editează fotografii sau oricând e mai simplu să utilizezi scrisul de mână.

Tabletele Encore 2 Write sunt ideale pentru călătorii, având performanțe impresionante Intel® Atom™ pentru a ajuta utilizatorii să obtină tot ce își doresc. Ambele dispozitive includ un abonament de 1 an la Microsoft Office 365 Personal ce permite sincronizarea aplicației OneNote în cloud, cu mai multe dispozitive, asigurând conectivitatea extinsă necesară vieții în mișcare.

Cu tableta subțire și elegantă Encore 2 Write de 25.65 cm (10.1”), ecranul generos este luminos, clar și mai captivant pentru vizionare de conținut media, fiind perfect și pentru utilizarea TruPen pentru a scrie, a desena, edita detalii în fotografii sau pentru a introduce date cu acuratețe maximă.

Pentru cei care au nevoie de mai multă mobilitate, tableta Encore 2 Write de 20.32 cm (8”) este cea mai potrivită. Aceasta este optimizată pentru utilizare cu o singură mână în modul portret, astfel că poate înlocui cu ușurință o agendă sau caiet atunci când se iau notițe sau se creează liste pentru birou sau școală.

Acuratețe îmbunătățită

Encore_WT8-B_beauty_06_screenTabletele Encore 2 Write sunt create pentru a oferi cea mai bună experiență a scrisului de mână datorită colaborării între Toshiba și Wacom. TruPen, realizat de Wacom feelTM IT technologies, oferă o experiență fluidă a scrisului, asigurând acuratețe și nivel de fricțiune similare cu utilizarea pixului și a hârtiei, indiferent de viteza de scriere. Are un design ergonomic, fiind ușor de ținut în mână, chiar și pentru un timp mai lung, iar datorită vârfului său sensibil la apăsare, utilizatorii au mereu control asupra fiecărei linii pe care o scriu sau o desenează. Designul elegant al acestor modele are în plus și un slot special pentru atașarea stilusului, astfel că acesta e mereu la îndemână pentru a nota idei noi.

Aplicația pentru scris de mână TruNote preinstalată, cu o interfață intuitivă și sincronizată perfect cu Microsoft Office 365 Personal, permite utilizatorilor să își organizeze conținutul și să profite la maxim de acesta. Cu funcția Quick Note, utilizatorii pot lua notițe rapid, chiar dacă nu sunt logați, acestea urmând a fi afișate automat la deschiderea aplicației. Funcția[1] de căutare permite găsirea tuturor caracterelor scrise de mână în TruNote, în timp ce căutările web pot fi realizate cu ajutorul textului scris inițial. Notițele scrise de mână pot fi convertite cu ușurință în Microsoft Office, pentru a fi folosite spre exemplu sub formă de email în Outlook sau de prezentare în PowerPoint.

Tabletele Encore 2 Write sunt echipate cu procesor Intel® AtomTM, pentru a oferi utilizatorilor performanța și viteza necesare pentru cele mai noi aplicații, cu grafică impresionantă și pornire rapidă. Ambele modele au 2GB memorie, pentru multi tasking și fluiditate, iar cu o durată de viață a bateriei de până la 8.5 ore[2], Encore 2 Write va putea fi folosită întreaga zi, în mișcare, fără a fi nevoie de re-încărcare.

Imagini pline de viață

Encore_2_WT10-A_with_pen_beauty_04_with_screenOri de câte ori utilizatorii vor avea oportunitatea de a realiza o fotografie, vor putea captura acțiunea cu ajutorul camerei HD posterioare cu 8 MP și auto-focus. Există și o cameră frontală cu 1.2 MP ce are microfon încorporat pentru convorbiri video via Skype. Împreună cu TruCapture, camera posterioară poate realiza și fotografii cu table de scris, documente sau proiecții utilizate în sălile de curs, întâlniri și prezentări, unde claritatea informațiilor poate fi îmbunătățită prin cropping, corectarea culorilor sau reducerea reflexiilor. În plus, cuvintele imprimate din imaginile realizate cu TruCapture pot fi căutate și transferate cu ușurință în alte aplicații, datorită funcției de recunoaștere a caracterelor, fără a mai fi nevoie de scrierea la tastatură a informațiilor scrise de mână.

Windows 8.1 with Bing

Encore 2 Write are sistem de operare Windows 8.1 Update with Bing, lucru ce asigură mai multe caracteristici îmbunătățite de utilizare. Aceste tablete includ și un abonament de 1 an la Microsoft Office 365 Personal, pentru liberatea de a citi, edita, crea sau partaja documente în mișcare, prin utilizarea Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access și OneNote. Spațiul de stocare[3] OneDrive online de până la 1 TB, împreună cu minutele[4] pentru convorbiri Skype sunt elemente importante ale acestui abonament, astfel că utilizatorii își pot salva și apoi accesa oricând documentele în cloud și pot ține legătura cu colegii și prietenii. Abonamentul permite instalarea Microsoft Office 365 Personal și pe un alt PC pentru productivitate sporită și experiență Windows completă, între dispozitive.

“Noile tablete Toshiba Encore 2 Write cu tehnologie TruPen și Microsoft OneNote oferă utilizatorilor un nou nivel de productivitate digitală,” declară Peter Han, VP of Worldwide OEM Marketing, Microsoft Corp. “Iar împreună cu posibilitatea de a sincroniza datele OneNote în cloud, experiența de conectare între dispozitive este îmbunătățită.”

Conectate și pregătite pentru orice

Encore_2_WT10-A_with_pen_16Gama largă de conexiuni flexibile asigură posibilitatea de a transfera videoclipuri, jocuri și muzică, precum și redarea de conținut pe un ecran mai mare. Ambele tablete sunt echipate cu un port Micro-USB pentru partajare de conținut și un slot microSD care ajută la extinderea spațiului de stocare până la 128 GB, dacă e nevoie de mai mult spațiu pentru fotografii și documente.

Modelul Encore 2 Write WT10PE-A are și un port Micro-HDMI® pentru redarea conținutului media pe un ecran mai mare sau, fără a mai fi nevoie de cabluri, via wireless display support disponibil pe ambele modele.  Microfoanele duale asigură claritate în convorbirile video prin reducerea zgomotului de fond și prin îndreptarea sunetului către cei care se află lângă tabletă. Cu performanțele Dolby® Digital Plus Advanced Audio, utilizatorii se pot înconjura de sunet surround autentic, în timp ce toate zgomotele de fundal sunt eliminate.

Eleganță și stil, prin design

Cu eleganța șasiului cu finisaj Satin GoldTM, tabletele Encore 2 Write chiar ies în evidență. Echipate pentru a fi ergonomice, ambele modele au margini rotunjite, iar difuzoarele sunt poziționate pentru ca sunetul să nu fie compromis atunci când tableta este ținută în mână. Funcționalitatea este de asemenea parte importantă a designului, astfel că toate porturile și butoanele sunt poziționate pentru conectare instinctivă și facilă.

Prietenoasă pentru productivitate sporită

Toshiba Display Utility este accesibil direct de pe desktop și mărește elementele, cum ar fi textul meniului, pictograme, pentru a le face mai ușor de vizualizat și de utilizat pe ecran. Acest lucru nu numai că simplifică lucrurile, ci oferă o experiență de utilizare îmbunătățită, în special pe tableta mai mică, Encore 2 Write WT8PE-B.

Tabletele Encore 2 Write vor fi disponibile în Europa începând cu primul trimestru al anului 2015.

Encore_2_WT10-A_with_pen_beauty_03_with_screenTabletele Toshiba Encore 2 Write:

 • Stilus: TruPen (Wacom feelTM Active Electrostatics Pen technology)
 • Procesor: Intel® AtomTM Z3735F
 • Spațiu de stocare: 32 GB
 • Memorie: 2 GB
 • Comunicații: 802.11 a/b/g/n Wi-Fi®, Bluetooth® 4.0, wireless display support
 • Camera Web: 8 MP auto-focus, posterioară, 1.2 MP cameră frontală cu microfon dual încorporat
 • Audio: 2 x 0.5 W difuzoare stereo cu Dolby® Digital Plus
 • Sistem de operare: Windows 8.1 Update with Bing
 • Abonament de 1 an la  Microsoft Office 365 Personal
 • Durată de viață a bateriei: până la 8.5 ore1
 • Culoare: Satin GoldTM

Toshiba Encore 2 Write WT10PE-A (10.1”):

 • Display: 25.65 cm (10.1”) 1280 x 800, cu suport touch capacitiv in 10 puncte
 • Conectivitate: 1 x Micro-USB 2.0, 1 x Micro-HDMI®, 1 x microSD/SDHC/SDXC până la 128 GB, 3.5 mm headphone / mic combo
 • Dimensiuni: 258.89 x 175.08 x 9.03 mm
 • Greutate: 557 g

Toshiba Encore 2 Write WT8PE-B (8”):

 • Display: 20.32 cm (8”) 1280 x 800, cu suport touch capacitiv in 10 puncte
 • Conectivitate: 1 x Micro-USB 2.0, 1 x microSD/SDHC/SDXC up to 128 GB, 3.5 mm headphone / mic combo
 • Dimensiuni: 210.86 x 132.16 x 9.59 mm
 • Greutate: 389 g

[1] Funcția de căutare este asigurată de MyScript®

[2] Encore 2 Write WT10PE-A și Encore 2 Write WT8PE-B: până la 8.5 ore cu redare video 720p @ 60 nits.

[3] Pare a abonamentului de 1 an la Microsoft Office 365 Personal

[4] 60 minute lunare disponibile pentru peste 60 de țări.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button