Travel

Cel mai cool job de vară, sau cum să îmbini pasiunea pentru travel cu munca

Paravion.ro, una dintre cele mai mari agenții de turism online din România, lansează competiţia „Fii Paravion Superstar”, prin care îşi propune să recruteze un entuziast de călătorii, care va munci călătorind şi bifând într-o singură vară cele mai populare destinaţii, de la insulele greceşti Zakynthos şi Santorini, până la destinaţii exotice precum Dubai.

Concursul „Fii Paravion Superstar” este unul naţional, deschis tuturor celor care au peste 18 ani. Pentru a se înscrie în competiţie, participanții trebuie să conceapă un filmuleţ original de maxim 60 de secunde, filmat ori realizat dintr-un colaj de fotografii, şi să-l încarce pe site-ul concursului – https://www.paravion.ro/superstar, până la data limită de 15 mai 2015. Clipul trebuie să surprindă un loc preferat şi să cuprindă în scris sau audio o scurtă descriere a locului ales.

Câştigătorul va vizita cel puţin nouă din cele mai populare destinaţii de vară disponibile pe Paravion.ro, absolut toate cheltuielile fiind asigurate de către agenţia de turism, de la pachetele de vacanţă, la excursii şi bani de buzunar, echipamente performante (laptop, telefon, cameră foto şi video), training şi acces la know-how-ul unei agenţii premiate şi cu prestigiu în industria turismului.

“Căutăm călătorul entuziast, care va munci călătorind şi vizitând într-o singură vară cele mai frumoase destinaţii de vacanţă, de la insulele greceşti Zakynthos şi Santorini, la destinaţii exotice precum Dubai. Aici va experimenta totul înaintea turiştilor, va vizita hoteluri de lux, va merge în excursii, va încerca bucătăria locală, va interacţiona cu localnicii şi va admira obiectivele turistice şi priveliştile de vis. Iar la finalul zilei, va împărtăşi totul online cu cei de-acasă prin fotografii, filmuleţe şi poveşti”, explică Remus Vişan, Managing Director Paravion.ro.

Potrivit lui Vişan, obiectivul campaniei “Fii Paravion Superstar” este de a poziţiona platforma Paravion.ro ca o sursă de informaţie la prima mână, unde românii vor avea posibilitatea să vadă şi să se convingă de realitatea de la destinaţie, de călătoria în sine şi la ce să se aştepte.

Materialele candidaţilor înscrise în concurs vor fi evaluate de un juriu format din Remus Vişan (Fondator&Managing Director Paravion.ro), Elena Cîrîc (Social Media Manager Webstyler & Blogger ElenaCiric.ro) şi Letiţia Roşculeţ (Regizor&Managing Director Kunst Film). În urma selecţiei juriului, pe 18 mai vor fi anunţati 5 finalişti. Aceştia vor fi contactaţi pentru a stabili un interviu în perioada 19 – 21 mai. Câştigătorul va fi anunţat după încheierea perioadei de interviuri, pe data 22 mai.

Superstarul Paravion îşi va începe activitate pe 26 mai, urmând să călătorească şi să transmită zilnic informaţii de la faţa locului, până în luna octombrie 2015. Itinerariul  acestuia va fi vizibil cu precădere pe site-ul Paravion.ro, în secţiunea de Top Destinaţii şi pe blog-ul Paravion, dar şi pe  canalele de  Social Media ale companiei – Facebook, Google +, Instagram, Pinterest, Twitter şi Youtube.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button