Movies

Am fost la film – “PAUL, mare poliţist la Mall 2”

După şase ani în care a asigurat securitatea mall-urilor noastre, Paul Blart şi-a câştigat dreptul la o vacanţă bine-meritată. El se îndreaptă spre Vegas, însoţit de fiica sa adolescentă, care va merge din toamnă la colegiu. Dar securitatea nu-şi ia vacanţă niciodată, iar când datoria îl cheamă, Blart răspunde întotdeauna prezent.

Columbia Pictures prezintă, împreună cu LStar Capital, o producţie Happy Madison / Hey Eddie / Broken Road, Paul, mare poliţist la Mall.  În film joacă Kevin James, Raini Rodriguez, Neal McDonough şi Shirley Knight. Regia îi aparţine lui Andy Fickman. Producţia e asigurată de Todd Garner, Kevin James, Adam Sandler şi Jack Giarraputo. Scenariul aparţine lui Kevin James & Nick Bakay. Producătorii executivi sunt Marty P. Ewing, Ben Waisbren şi Jeff Sussman.  Directorul de imagine este Dean Semler, ACS ASC.  Scenografia a fost asigurată de Perry Andelin Blake, iar montajul de Scott Hill. Designerul de costume este Genevieve Tyrrell, iar muzica a fost compusă de Rupert Gregson-Williams.

În Paul, mare poliţist la Mall, eroul primeşte în dar o vacanţă: pentru că a făcut sacrificii ca să asigure securitatea clienţilor, el a primit o excursie gratuită la un simpozion pe teme de securitate, în Las Vegas. Toată lumea îi spune lui Blart să se relaxeze şi să se odihnească, dar securitatea nu-şi ia niciodată vacanţă… iar când Blart descoperă o ameninţare la adresa securităţii hotelului, gardianul cel mai iubit al Americii e gata să intervină fără cea mai mică ezitare.

“E uşor să râzi de un tip ca Blart,” spune James, “dar cred că noi toţi ne dorim ca el să iasă victorios şi să salveze situaţia. Când Blart află de problemele de la hotel, el se aruncă în foc fără să clipească. Nu s-ar putea bucura de vacanţă ştiind că se petrec lucruri rele în jurul său pentru că aşa e el construit.”

După ce primul film cu gardianul de mall a avut încasări de 183 milioane dolari în 2009, Paul Blart a revenit. James spune că motivul pentru care personajul său a stârnit simpatia spectatorilor a fost faptul că, în ciuda gafelor şi greşelilor lui, el e demn de admirat pentru faptul că reuşeşte să învingă, chiar dacă la început, nimeni nu-l crede în stare. “Spectatorilor le place personajul. Cred că la început ei nu înţelegeau ce vroia tipul ăsta pătrăţos, cu mustaţă, care mergea ca vântul pe o „trotinetă” electrică Segway… dar după un timp ei au observat ce inimă mare avea şi nu s-au mai putut abţine să nu-l iubească.”

În Paul, mare poliţist de Mall, Blart se confruntă cu o ameninţare mai mare decât cea de la West Orange Pavilion Mall. În timp ce se află în vacanţă, Blart descoperă o ameninţare de securitate la adresa faimoaselor hoteluri Wynn şi Encore, celor două hoteluri luxoase localizate pe Las Vegas Strip.

Filmul a fost turnat aproape integral la faţa locului, fiind primul film artistic care s-a filmat acolo. “A fost cu adevărat o experienţă remarcabilă,” spune Fickman. “Te afli într-unul dintre cele mai faimoase oraşe din lume, locuind şi filmând într-unul dintre cele mai spectaculoase cazinouri din lume.  În fiecare zi, noi trăiam un vis fosforescent.”

“Paul, mare poliţist la mall 2” este distribuit in Romania de InterComFilm si ruleaza la cinema din 17 aprilie.

Paul Blart Mall Cop 2

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button