Going OutLife&Style

Ce şanse au româncele Halep şi Cîrstea să ajungă în top 20 WTA?

tenisSimona Halep şi Sorana Cîrstea au înregistrat în ultima vreme o suită de reuşite prin care s-au apropiat tot mai mult de primele 20 de poziţii din clasamentul Womens Tennis Association (WTA). Tenismenele noastre sunt în aceste zile, mai mult decât oricând, în lumina reflectoarelor, iar intrarea lor în top 20 WTA este posibilă şi dorită de toţi fanii acestui sport. Bookmaker-ul britanic Stanleybet a evaluat şansele româncelor de a accede în clasamentul celor mai bune 20 de tenismene ale lumii, oferind cote celor interesaţi să parieze.

Cu 1.885 de puncte şi 25 de turnee jucate, Simona Halep se situează  în clasamentul WTA pe locul 23, având-o înaintea ei, la diferenţă de patru puncte, pe rusoaica Elena Vesnina. Totuşi, conform Stanleybet, Halep are şanse foarte mari să se claseze printre primele 20 de tenismene din topul WTA până la finele anului, cu o cotă de 1,20.

De cealaltă parte, opţiunea care o vizează pe Sorana Cîrstea calificată în top 20 WTA până la 31 decembrie 2013 are o cotă de 5,50.  Tenismena a cunoscut un avans de patru locuri în clasamentul Women’s Tennis Association, urcând până pe poziţia 28, cu 1.700 de puncte şi 28 de turnee jucate.Din Top 100 WTA mai fac parte româncele Monica Niculescu (1.225 de puncte şi 26 turnee), Alexandra Cadanţu (878 de puncte şi 29 turnee) şi Irina Camelia Begu (876 de puncte şi  20 turnee).

Ce cote primesc sportivele noastre pentru US Open

Opţiunile de pariere pe jucătoarele de tenis nu se opresc însă aici. Stanleybet propune cote şi pentru evoluţiile acestora la turneul US Open, programat să debuteze pe 26 august. Aşadar, casa de pariuri britanică oferă o cotă de 4,00 posibilităţii ca Halep să ajungă în sferturile de finală de la US Open şi una de 5,50 pentru Cîrstea.

O cotă foarte mare, de 8,00, au la dispoziţie cei care vor să parieze pe calificarea uneia dintre cele două tenismene în semifinalele US Open.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button