Going OutLife&StyleUncategorized

Ce pregătește Sun Plaza Shopping Center la serbarea de 4 ani

Vizual_Zdob si Zdub_Sun Plaza 4 aniCentrul comercial Sun Plaza aniversează pe 27 februarie 2014 patru ani de la inaugurare, printr-un spectacol antrenant, susţinut de trupa etno-rock Zdob şi Zdub şi de Barbarossa Samba Group. De asemenea, un tort aniversar de 250 de kilograme a fost pregătit special pentru această ocazie.

Concertul aniversar va avea loc joi, incepand cu ora 19:00, în zona restaurantelor, la etajul 1 al centrului  comercial. Zdob şi Zdub, formaţie recunoscută pentru showurile live spectaculoase şi pentru modul unic în care combină folclorul românesc şi moldovenesc cu influenţe din zona hardcore, hip-hop, drum’n’bass, jungle şi punk, va interpreta la Sun Plaza piese de pe cel mai nou album, „Basta Mafia!”. Barbarossa Samba Group, prima trupă de percuţie de samba tradiţională braziliană din România, va completa evenimentul.

De asemenea, cu ocazia aniversării a patru ani de la deschidere, Sun Plaza îşi răsplăteşte vizitatorii. Astfel, toţi cei care se înscriu în promoţia organizată în perioada 17-27 februarie 2014, cu cel puţin un bon de cumpărături de minimum 50 de lei, pot câştiga premii zilnice sau unul dintre marile premii ce se vor acorda prin tragere la sorţi pe 27 februarie, în cadrul evenimentului aniversar. Pentru a fi validaţi, câştigătorii trebuie să fie prezenţi la Sun Plaza.

Telefoane Samsung Galaxy S4, tablete Samsung Galaxy Tab 3, vouchere de cumpărături a câte 2000 de lei şi, premiul cel mare, o excursie la Roma oferită de TUI TravelCenter, îi aşteaptă pe clienţii fideli ai centrului comercial. În plus, primele patru persoane care vor face cele mai valoroase cumpărături, chiar şi cumulate, în perioada promoţiei, vor primi garantat câte un premiu surpriză.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button