FashionTrends

„Cartierul de aur“, noua zonă vieneză de lux este aproape de finalizare

goldenes_quartier_tuchlauben_300dpi„Cartierul de aur“ din centrul istoric vienez este aproape gata: în primăvara 2014 se deschid ultimele magazine din noua zonă de lux pentru cumpărături, din inima orașului istoric.

Noua zonă vieneză de lux se află într-un complex de clădiri care face parte din patrimoniul istoric, situat între Tuchlauben, Bognergasse și Am Hof. „Cartierul de aur“ înseamnă o extindere a zonei de lux pentru cumpărături deja existente pe Kohlmarkt, Graben și Kärntner Straße. La fel ca și aici, străzile din vecinătatea „cartierului de aur“ (Bognergasse și Seitzergasse) sunt pietonale.

Numeroase branduri internaționale și flagship stores s-au mutat deja în spațiile istorice renovate: Louis Vuitton, Emporio Armani, Miu Miu, Mulberry, Etro, Brioni, Valentino, 7 for all mankind, Pomellato și Roberto Cavalli. Din primăvara 2014, Prada, Saint Laurent Paris, Church’s, Bottega Veneta și Brunello Cucinelli vor completa lista chiriașilor exclusiviști din „cartierul de aur“.

În plus, pentru iunie 2014 este planificată deschiderea hotelului Park Hyatt Vienna, situat în același complex istoric precum „cartierul de aur“. Hotelul de 5 stele este primul hotel Hyatt din Austria , oferind 143 de camere de lux și apartamente, o zonă de spa, un centru de fitness, bazin închis, restaurant gourmet, salon pentru fumat trabucuri, bar și un spațiu de 640m² pentru evenimente.

SURSA foto: © SIGNA

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button