EuropaTravel

Care sunt destinatiile preferate ale romanilor pentru mini-vacante

berlinGermania (Berlin) si Marea Britanie (Londra) sunt, in 2013, destinatiile preferate ale romanilor pentru city-break-uri (mini-vacante de week-end). Acestea sunt urmate in preferinte de Italia, Spania si Turcia, conform unui top 5 al destinatiilor preferate pentru city – break realizat de Paravion.ro, primul site romanesc de servicii turistice si rezervari de bilete de avion online.

Costul mediu platit de un roman pentru un astfel de pachet de mini-vacanta, rezervata prin intermediul Paravion.ro, este de 331 EURO si include biletul de avion si 4 nopti de cazare, cu mic dejun inclus. Clasamentul destinatiilor preferate pentru city – break a fost realizat in urma analizarii rezervarilor inregistrate pe Paravion.ro in perioada ianuarie – iunie 2013.

Remus_Vişan,_Paravion_(3)“Berlinul este o destinatie la moda in prima jumatate a lui 2013 si estimam sa ca va ramane pe prima pozitie in top pana la finalul anului”, declara Remus Visan, Managing Director Paravion.ro.

Paravion.ro deruleaza in aceasta perioada o ampla campanie de comunicare care are ca obiectiv educarea publicului consumator in ceea ce priveste usurinta si siguranta accesarii serviciilor de rezervare de bilete de avion si de pachete de calatorie online.

„Romanii devin mai mobili de la an la an – astazi sunt la birou si in week-end fac o escapada pana in Berlin sau Londra. In plus, au din ce in ce mai putin timp la dispozitie si sunt din ce in ce mai informati si mai sofisticati. De aceea, serviciile de turism ale viitorului sunt cele care ofera in primul rand mobilitate  si siguranta a tranzactiilor”, adauga reprezentantul Paravion.ro.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button