BusinessStartup

Business Gadgets: BIZZ ON WHEELS lansează taxi-urile eco Taxi Trailer

taxi_backAntreprenorii romani de la Bizz on Wheels au lansat taxi-urile eco: Taxi Trailer. Acestea sunt construite ca o bancheta speciala ce se ataseaza la bicicleta si poate fi chiar branduita.

Taxi-urile eco Taxi Trailer sunt menite sa transporte 2 persoane si o greutate totala de pana la 400 kg. Trailerele pot fi utilizate si cu o bicicleta normala, insa dezvoltatorii recomanda folosirea bicicletelor electrice pentru ca efortul celui care conduce bicicleta sa nu fie foarte mare.

Taxi Trailer lansat de Bizz on Wheels sunt unice in Romania si pot reprezenta un punct de atractie pentru populatie, dar si pentru turisti. Intr-un mod amuzant si eco oricine se poate plimba cu un astfel de taxi trailer. Folosit pentru afaceri sau pentru transportul familiei, taxi-urile eco ofera o calatorie minunata utilizatorilor.

Materialul din care sunt construite Taxi Trailerele este extrem de rezistent, astfe ca riscurile de accidente sunt extrem de mici. Dezvoltatorii asigura consultanta pentru folosirea corecta a taxi-urilor eco si pun la dispozitia cumparatorilor echipamente suplimentare, precum: roti de schimb, gps tracker sau amplificator de voce.

Pretul unor astfel de Taxi Trailere pleaca de la 1.600 Euro, conform reprezentantilor Bizz on Wheels.

Bizz on Wheels este un start-up romanesc care a reusit sa lanseze pe piata mai multe produse eco, destinate companiilor ce doresc sa isi promoveze produsele intr-un mod responsabil si unic. AdBicy este unul din produsele de succes lansate de Bizz on Wheels, produs ce a ajuns sa fie vandut in toata lumea.

AdBicy este 100% ecologic, foloseste doar tractiune umana si are un grad de mobilitate inca neatins de alte suporturi publicitare outdoor. AdBicy este cel mai complet panou publicitar modular din lume, ce poate asigura sute de campanii unice prin transformarea panoului in mai multe module.

taxi_trailer

taxi_back

sides

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button