Life&StyleProfil de business

Bond Garant 5, un nou produs inovativ care permite persoanelor fizice să investească în obligaţiunile UniCredit Ţiriac Bank

12UniCredit Ţiriac Bank şi ERGO lansează un produs de investiţii performant şi inovativ, Bond Garant 5, care se bazează pe obligaţiunile corporative cu maturitate de cinci ani, în lei, lansate de bancă în luna iunie a acestui an.

Bond Garant 5 este un produs de asigurare de tip unit linked, care combină componenta investiţionala cu protecţia oferită de o asigurare de viaţă.

Produsul are maturitatea sub 5 ani, cu data de scadenţă 1 iulie 2018 şi aduce un randament foarte atractiv pentru această perioadă, de 31,75% din valoarea primei investite. Conform legislaţiei în vigoare, despăgubirile şi sumele rezultate din asigurările de viaţă nu sunt supuse impozitării.

Bond Garant 5 a fost conceput cu o primă investită unică de minimum 10.000 lei.

Produsul are o componentă de protecţie –  prin suma plătită în caz de deces şi o componentă investiţională – la maturitate clientul primeşte prima investită plus randamentul de 31,75%.

În cazul decesului persoanei asigurate, beneficiarul va primi suma asigurată egală cu 105% din valoarea primei investite sau valoarea contului calculat pe baza valorii de piaţă, oricare dintre valori este mai mare.

Produsul se adresează clienţilor conservatori, care doresc să beneficieze de protecţia oferită de asigurarea de viaţă, cât şi de randamentul oferit de investiţia pe termen lung, care preferă economisirea în moneda locală şi care doresc diversificarea plasării sumelor economisite.

Condiţiile de eligibilitate sunt permisive, vârsta minimă la începutul acoperirii prin asigurare fiind de 16 ani, vârsta maximă la începutul acoperirii prin asigurare de 65 ani, iar vârsta maximă la ieşirea din asigurare 70 ani.

Costul achiziţiei Bond Garant 5 este de 4% up-front, adiţional sumei investite.

Produsul poate fi găsit în toate sucursalele UniCredit Ţiriac Bank.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button