Going OutLife&Style

B’ESTFEST Summer Camp 2013 are aplicație de mobil

B’ESTFEST Summer Camp 2013Odată cu împlinirea celor „7 ani de acasă”, B’ESTFEST Summer Camp pregătește un weekend de neuitat. Pentru fanii festivalului, care vor să trăiască din plin experiența B’ESTFEST Summer Camp, Breeze Mobile și iLeo Marketing Interactiv au lansat aplicația de mobil ce cuprinde toate informațiile legate de ediția din acest an.

Aplicația B’ESTFEST Summer Camp 2013, dezvoltată de Breeze Mobile, în parteneriat cu iLeo Marketing Interactiv și cu sprijinul Orașul Meu, este destinată atât utilizatorilor de iPhone, pentru versiunea iOS 5.0+, cât și deținătorilor de Android, unde aplicația este disponibilă pentru OS 2.2+.

Aplicația aduce direct pe telefonul personal cele mai recente știri și informații despre festival, artiști, program, activități organizate la B’ESTFEST Park de-a lungul celor trei zile de festival, precum și o secțiune Multimedia. Aplicația este disponibilă deja în App Store și în Google Play și poate fi descărcată gratuit de către utilizatorii iPhone și Android.

Dacă acum zece ani mergeam la concerte cu brichetele, astăzi nimeni nu mai vine fără telefonul mobil, care a înlocuit și camera foto, dar și pe cea video la orice eveniment. Extensia comunicării pe telefonul mobil printr-o aplicație dedicată este un pas firesc pentru B’ESTFEST, iar utilitatea pentru cei care-și vor instala aplicația este imediată.”

Dan Vîrtopeanu, Managing Partner Breeze

Emagic organizează cea de-a șaptea ediție a festivalului B’ESTFEST Summer Camp (www.bestfest.ro), ce va avea loc în perioada 5-7 iulie, reunind pe scenele din B’ESTFEST Park Tunari nu mai puțin de 70 de nume mari ale scenei muzicale internaționale și autohtone.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button